Kılıçdaroğlu: İktidarın çoklu organ yetmezliği var

Kılıçdaroğlu: İktidarın çoklu organ yetmezliği var
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir kez daha "dostlarımız" vurgusu geldi. Parti meclisi toplantısı öncesi konuşan CHP lideri, Türkiye'nin organ yetmezliği ile karşı karşıya olduğunu belirtti, "Daha güzel bir Türkiye'yi dostlarımızla birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret ettikten sonra, Parti Meclisi toplantısına başkanlık etti.

Kılıçdaroğlu, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

CEHALETLE MÜCADELENİN TEMEL İLACI EĞİTİMDİR

Beş temel sorunu çözmek için de temel ilkelerimizi orada belirledik. Bugün ağırlıklı olarak eğitim zerinde duracağım. Bir toplumun geleceği eğitime bağlıdır. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları Cumhuriyeti kurarken en çok mücadele ettikleri alan eğitimsiz kalan toplumun eğitimli hale getirilmesi için altyapı çalışmalarıdır. Cehaletle mücadelenin temel ilacı eğitimdir. Toplumu eğittiğiniz zaman farklı bir Türkiye'yi yaşatırsınız. Bugün geldiğimiz nokta nedir? Demokrasiye vurulan en büyük darbe tek adam rejiminin hayata geçirilmesidir.

ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİ BENZETMESİ

Bütün yetkiler bir kişide toplandıktan sonra var olan kişi çoklu organ yetmezliğiyle karşı karşıya bıraktı Türkiye'yi. Şu anda Türkiye'yi yönetenler çoklu organ yetmezliğiyle karşı karşıyalar. Toplumu bu hale getirdiler. Ekonomiye, yargıya eğitime bakın! Türkiye’yi çoklu organ yetmezliğinden kurtarmamız lazım.
Güçlü bir demokrasi saygın bir eğitim, bir toplumsal barış, kimsenin kimliği, inancıyla ilgilenilmeyen herkesin yaşan tarzına saygı gösteren bir Türkiye, hiç kimsenin düşüncelerinden ötürü yargılanmadığı, gençlerin sabahın beşinde kapılarının çalınıp gözaltına alınmadığı bir Türkiye. Bunu dostlarımızla beraber yapacağız. Çünkü bütün dostlarımız güçlü, saygın bir Türkiye istiyorlar. 83 milyonu bir avuç tefeciye hizmet eden bir Türkiye istemiyorlar.

HER GÜN 79 MİLYON DOLAR FAİZ ÖDEYECEĞİZ

Özellikle AK Parti’ye oy veren kardeşlerime seslenmek isterim bunların 3 yıllık plana göre her gün 79 milyon dolar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak faiz ödeyeceğiz. Kime? Bir avuç tefeciye. Türkiye’yi yönetemiyorlar. Zaten çoklu organ yetmezliğiyle karşı karşıya kalan bir siyasal iktidarın Türkiye’yi yönetme şansı yoktur. Tefeci tarafından teslim alınan bir tepe yönetici Türkiye’ye hizmet edemez. Teslim alınmışlardır!

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar