Kılıçdaroğlu'ndan 'kozmik oda' vurgusu: Hesap sormazsak namerdiz!

Kılıçdaroğlu'ndan 'kozmik oda' vurgusu: Hesap sormazsak namerdiz!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Eğer bu memlekette bir casus aranıyorsa, bu memlekette devletin sırlarını peşkeş çekenler aranıyorsa o da Kozmik Oda’yı açanlardır. Millet ittifakı iktidarında bunlardan hesap soracağız" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu.  

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle: 

Zor bir süreci yaşadık. Çok sayıda vatandaşımızı kaybettik.

Siyasette soru sorulabilsin, haksızlığı milletin vekili dile getirebilsin istiyoruz. Milletin vekili, vatandaşın vekili... Oy versin vermesin, bütün vatandaşların sorunlarını dile getirmek bizim boynumuzun borcudur. Çözümleri de üretmek zorundayız.Eğer bir ülkede özgür gazeteciler varsa, o memlekette huzurun yolu açılıyor demektir. 

İki gazeteci arkadaşımız gözaltına alınıyor. İsmail Dükel ile Müyesser Yıldız... Niye alınıyorlar? Hangi gerekçeyle alınıyorlar? Duyduğumda üzüldü. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz?" diyen Kılıçdaroğlu, "Su vermiyorlar Müyesser Hanım'a su? Hayat bu su ya. Sen nasıl vermezsin? Tanırsınız herhalde, öyle kilolu bir insan da değil

KOZMİK ODA

Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan, Hülya Kılınç, Murat Ağırel içeride neden?

Eğer bu memlekette bir casus aranıyorsa, bu memlekette devletin sırlarını peşkeş çekenler aranıyorsa o da Kozmik Oda’yı açanlardır. Millet ittifakı iktidarında bunlardan hesap soracağız. 

ENİS BERBEROĞLU 

Enis Berberoğlu'nun durumu farklı. Diğer iki milletvekiline yapılan da haksızlıktır, hukuksuzluktur. Enis Berberoğlu'na bir sürü laf ettiler, casus dediler. Hangi devletin sırrı? MİT tırları devletin sırrı mıydı? Tüm dünyanın bildiği bir gerçekti. Tutanakları orada görevli olan hakimler ve savcılar tuttu. Peki bu hakim ve savcılar nerede şimdi? Terör örgütünün üyesi olmaktan içeride. Terör örgütünün tutanak tuttuğu bir olay nasıl olur da devlet sırrı olur?

Ortada hiçbir belge yok. Bu olaydan ötürü mahkum olan kimse yok. Sadece Enis bey. Niçin? Çünkü CHP'li.

Baskı yapacaklar ama iktidar olanlar şunu unutmasın, hiçbir maske karşısında hiçbir CHP'li boyun eğmez. 

SARAY İTTİFAKI'NIN HAZIRLIĞI 

Hangi demokrasiden, adaletten söz ediyorlar? Hani "milli irade" vardı. Şimdi milli iradeye nasıl kumpas kurabiliriz diye kafa kafaya vermişler. Seçim kanunu nasıl değiştiririz diye... Nasıl değiştirirseniz değiştirin siz gidicisiniz arkadaşlar!
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar