Kibariye dolandırıcılıkla suçlandı ateş püskürdü

Kibariye dolandırıcılıkla suçlandı ateş püskürdü
Kibariye, konserinde dolandırıcılıkla suçlanmasına ateş püskürdü. 45 senedir sesiyle bir yerlere geldiğini söyleyen Kibariye, "Herkes haddini bilecek, bilmeyene de haddini bildiririm" dedi.

Şarkıcı Kibariye'nin 4 bin 200 TL'ye kaynak saç yaptırdığı ve kuaförüne bu parayı ödemediği iddia edilmişti. Dün akşam bir mekanda sahneye çıkan şarkıcı, hakkındaki iddialar karşısında sessizliğini bozdu. Kibariye, hakkındaki iddialar karşısında sert konuştu.

"KUL HAKKINA GİRMEDİM"

Kibariye iddialarla ilgili, “45 senedir sesimle bir yerlere geldim, insanları dolandırarak değil. Kul hakkına girmedim. Çok sinirlendim. Yapmadığım bir şeyi bana kimse yaptı diyemez. Yeter artık. Çoluğum çocuğum var benim. Herkes haddini bilecek. Haddini bilmeyene de haddini bildiririm” dedi.

kibariye-ic.jpg

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Kibariye'nin ekim ayında eşi Ali Küçükbalçık ile Kadıköy'deki bir kaynak saç yapan merkeze gittiği ve burada 3 saat süren işlem sonrası ödeme yapmadan dükkandan ayrıldığı ileri sürüldü.

Ödeme alamayan iş yeri sahipleri ise Kibariye'nin danışmanı ile iletişime geçerek ödeme yapılmasını talep edince araya Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık girdi. Küçükbalçık ise bu tutarı ödemeyecekleri belirterek telefonu kapattı ve işletme sahiplerinin numarasını engelledi.

Hayatının şokunu yaşayan işletme sahibi ise "Dükkanımıza dünya starı geldi diye düşünmüştük" diyerek yaşanılanlara tepki gösterdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar