Keşan’da halk pazarı süresiz kapatıldı

Keşan’da halk pazarı süresiz kapatıldı
Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı korona virüs risk haritasında ‘çok yüksek risk’ ile kırmızı kategoride bulunan Edirne’nin Keşan ilçesinde, pozitif vaka ile temaslı sayılarındaki artış sebebiyle halk pazarı süresiz olarak kapatıldı. 

Keşan’da halk pazarı süresiz kapatıldı

Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı haftalık korona virüs risk haritasında 'çok yüksek risk' ile 'kırmızı' kategoride renkte yer alan Keşan ilçesinde, Hıfzıssıhha Kurulu kararı doğrultusunda cuma günü kurulan halk pazarı, süresiz olarak kapatıldı. Açık olacak semt pazarlarına ise girişler, HES kodu ile yapılabilecek.  

Keşan'da tedbirlerin yanı sıra yurttaşlar, hazırlanan broşür, afiş ve billboardlarla uyarılıyor. 'Birlikte başaracağız' sloganının yer aldığı afişler, farklı noktalara asıldı. Afişlerde, yurttaşlara, korona virüs tedbirlerine uymayanlarla ilgili ihbar ve şikayetlerin kaymakamlığa ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapabilecekleri ile Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasını kullanmaları anımsatılarak, maske, mesafe ve temizlik konularına vurgu yapıldı. 

BELEDİYE EKİPLERİ İLAÇLAMA ÇALIŞMASI YAPIYOR 

Polis ve zabıta ekiplerinin ise denetimleri devam ediyor. Keşan Belediyesi’ne bağlı ekipler de gün boyu kalabalık cadde ve sokaklarda ilaçlama çalışması yapıyor. Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Çetin ile beraber korona virüs vakaları ile temaslı sayılarının artış gösterdiği Siğilli, Türkmen, Şükrüköy, Kadıköy, Bahçeköy, Erikli ve Mecidiye köylerine giderek, bilgi aldı. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar