Kerem Aktürkoğlu 70 dakikada 3 gol katkısı yaptı

Kerem Aktürkoğlu 70 dakikada 3 gol katkısı yaptı
Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı St. Johnstone maçının yıldızı Kerem Aktürkoğlu oldu. Genç isim bir gole imza atarken Galatasaray'ın iki golünde de asisti yapan isim oldu.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda St. Johnstone ile eşleşen Galatasaray ilk maçta rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Rövanşta zorlanan Galatasaray'ı taşıyan isim ise Kerem Aktürkoğlu oldu.

22 yaşındaki oyuncu deplasmanda oynanan St. Johnstone maçında 70 dakikada 3 gol katkısı verdi. Genç isim bir gole imza atarken Galatasaray'ın iki golünde de asisti yapan isim oldu.

İLK MAÇTA DA ASİST YAPMIŞTI

St. Johnstone teknik direktörü ilk maçın ardından 'Galatasaray'ın 7 numarası çok iyi oyuncu' ifadelerini kullanmıştı. Geçen sezon Galatasaray'a gelen Kerem, ilk maçta da asist yapmıştı.

"İSTEDİĞİMİZ OYUNU SERGİLEDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"

Gruplara kalmak istediklerini kaydeden Kerem maç sonunda, "Maça istediğimiz gibi başladık. Baskı kurduk, golü bulduk. Talihsiz bir gol yedik. Bize göre faul vardı. İstediğimiz oyunu sergilediğimizi düşünüyorum. 

Daha farklı olabilirdi. Randers'dan önce Giresun deplasmanına gideceğiz. Zorlu bir fikstür, dinlenmek yok bizim için. Ama Galatasaray her zaman galibiyet ister. Randers'ı da yenip guruplara kalmak istiyoruz." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar