Kenan Sofuoğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin yok

Kenan Sofuoğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin yok
Eski sporcu ve AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonası'na katılma talebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından reddedildi.

Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonası'na katılmak isteyen eski sporcu ve AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan engel geldi. Motobike İstanbul Fuarı'nın açılış töreninde değerlendirmelerde bulunan Sofuoğlu, siyasete bir türlü alışamadığını belirterek, "Bana 'sevmedin neden bırakmıyorsun?' şeklinde sorular yöneltiliyor. Kafama göre bırakıp devam edemeyeceğim bir ortamda değilim. Görev sürem dolduğu zaman bu işi bırakıp asıl işime geri dönmek istiyorum. Şu anki görevimi en iyi yapma gayretindeyim" dedi. 

CUMHURBAŞKANI ONAY VERMEDİ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonası'na misafir olarak katılma konusunda izin istediğini belirten Sofuoğlu, "Cumhurbaşkanımızdan izin istedim ancak izin vermedi. Sporcularla sürekli antrenman yapıyorum. Eskisinden daha iyiyim. Motosiklete ve yarışlara çok fazla özlem var. Bu yıl bir kere misafir olarak yarışmak istiyorum. Cumhurbaşkanımız ısrarla 'hayır' diyor, ben de ısrarla sormaya devam edeceğim"  ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar