Kenan İmirzalıoğlu ekranlara geri dönüyor

Kenan İmirzalıoğlu ekranlara geri dönüyor
Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu olduğu konuşulan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yeni sezonda Blu TV'de yayınlanacak bir dizi projesinde de yer alacak.

Ekranlara geri dönüyor

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu olduğu konuşulan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yeni sezonda bir dizi projesinde de yer alacak.

Kenan Işık'ın ardından pek çok ünlü ismi sunucu koltuğuna oturtan ve son olarak da Murat Yıldırım'la anlaşan Kim Milyoner Olmak İster'in yeni yüzü merak konusu olmuştu. Murat Yıldırım'ın ayrılığının ardından, Kenan İmirzalıoğlu programın yeni sunucusu olmuştu.

Ünlü oyuncu yarışmasının yanı sıra ekranlara Alef isimli diziyle dönüş yapacak. BluTV platformu için hazırlanan dizinin 8 bölümden oluşacağı ortaya çıktı.

Emin Alper’in yöneteceği Alef dizisinin çekimleri Ekim ayında başlayacak. Bir cinayetin aydınlatılacağı dizide başrollerde Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen bulunuyor. Ece Dizdar, Osman Alkaş, Rıza Akın, Kıvanç Baran Arslan ve Erdem Kaynarca de dizide yer alacak diğer isimler.

DUDAK UÇUKLATAN TEKLİF

Kenan İmirzalıoğlu'na bölüm başı tam 250 bin TL'lik ücret teklif edildi. Ünlü oyuncunun teklife sıcak baktığı öğrenildi. Ayrıca Murat Yıldırım, bölüm başı 150 bin TL alıyordu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar