Kemal Sunal'ın mezarı başında gerginliği

Kemal Sunal'ın mezarı başında gerginliği
Yeşilçam'ın usta ismi Kemal Sunal, ölümünün 21. yıldönümünde kabri başında anıldı. Usta oyuncunun eşi Gül Sunal ve oğlu Ali Sunal, maske takmayıp cep telefonları ile fotoğraf çekmek isteyenleri uyardı.

Türk tiyatro ve sinemasının büyük ismi, Yeşilçam'ın gülen, güldüren yüzü Kemal Sunal'ın aramızdan ayrılmasının üzerinden 21 yıl geçti. Sunal, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Törene, usta sanatçının eşi Gül Sunal, oğlu Ali, kızı Ezo ile gelini Nazlı Sunal yer aldı. Anma töreninde sosyal mesafeye uymayıp maske takmayanlar nedeniyle gergin anlar yaşandı. Gül Sunal, kabir başında dua okunduktan sonra maske takmayıp cep telefonları ile fotoğraf çekmek isteyen kalabalığı, "Arkadaşlar lütfen maske takın. Maske takmayanlar geride dursun. Bizim sağlığımızı, insanların sağlığını lütfen tehlikeye atmayın" şeklinde uyarıda bulundu.

"FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İSTEYENLER GELMESİN"

Ali Sunal ise kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri, "Arkadaşlar fotoğraf çektirmek isteyenler lütfen gelmesin" diyerek geri çevirdi. Yeşilçam efsanesi için mezarı başında Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Törende Kemal Sunal'ın sevenleri de yer aldı. Kemal Sunal ile birlikte birçok filmde rol alan 72 yaşındaki oyuncu İlyas Salman, 21 yıl önce yaşamını yitiren Yeşilçam yıldızının anma törenine katıldı.

"ACISI ÖZLEMİ GİDEREK ARTIYOR"

Gül Sunal, Kemal Sunal için bir YouTube kanalı açtığını belirterek şöyle konuştu:"21 yıl uzun zaman ama bize kısa geldi, sanki dün kaybetmişiz gibi acısı özlemi giderek artıyor. Sevenlerini gördükçe mutlu oluyoruz. Dün akşam bir YouTube kanalı açtım... Kemal'in ilk tiyatroya başladığı günden biriktirdiği arşivlediği evrakları, çalışmaları, gazete kupürleri son güne kadar hepsi muhafaza edilmiş durumda. Buna çok önem veriyordu. Hayatta olsaydı o da bunu sosyal medyada sevenleri ile buluştururdu... Kaynak olsun diye bunu yapıyoruz, bir de ben yaşlanıp bunamadan filmlerde olan öncesi sonrası hoş hikayeleri de anlatabileyim istedim. Gülümsetecek hikayelerde var içinde."

"BABAM BİZİM ÇINARIMIZ"

Ali Sunal, babasına olan özleminin her gün arttığını dile getirerek, "Yine 3 Temmuz, yine buradayız. Babamıza dualar okuduk. Babam bizim çınarımız, gölgesi üzerimizden eksik olmasın. Bizi yattığı yerden kucaklasın izlesin istiyoruz. Onu çok seviyoruz" dedi. Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal, 2000 yılında 'Balalayka' filminin çekimleri için Trabzon'a giderken uçakta kalp krizi geçirerek hayata veda etmişti.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar