Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'nin istifasına ilk yorum

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'nin istifasına ilk yorum
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin partiden istifasına ilişkin, "CHP, Muharrem İnce 2018'de aday olduğunda nerdeyse şimdi de aynı yerde... Biz önümüze bakacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'nin istifasına ilk yorum

Merkez Yürütme Kurululu (MYK) toplantısında bazı kurmayların İnce’nin istifa açıklamasını gündeme getirmesi üzerine Kemal Kılıçdaroğlu "CHP, Muharrem İnce 2018’de aday olduğunda nerdeyse şimdi de aynı yerde...

Biz önümüze bakacağız... Bizim gündemimiz Türkiye’nin gündemi yani işsizlik, ekonomi ve eğitim" dedi.
 
NE OLMUŞTU?

Haber Global'in haberine göre; Muharrem İnce düzenlediği basın toplantısında, ''CHP artık bir tabeladan ibaret. Yolumu ayırıyorum'' dedi. İnce bu açıklamadan yaklaşık 3 saat sonra e-devlet üzerinden CHP üyeliğinden istifa etti.

CHP eski milletvekili Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İnce, CHP ile yollarını ayırma gerekçelerini sıralayarak, "CHP'den bugün istifa edeceğim. Biraz sonra e-Devlet'ten istifa edeceğim. 42 yıllık bir emek var, gerekçesini de hafta içinde yazılı olarak göndereceğim" dedi.

İnce'nin basın toplantısının ardından e-devlet üzerinden CHP'den istifa ettiği öğrenildi. 

'Muhalefeti bölme' eleştirileri hakkındaki soruya yanıt veren İnce, "Bizim asla işimiz olmayacak tek bir yer var, o da Cumhur İttifakı. Bölmek için Cumhur İttifakı'nın yanına gitmek lazım" ifadelerini kullandı. 

Bir sonraki basın toplantısının kurulacak partinin genel merkezinde olacağını söyleyen İnce, "Çok kısa süre içinde 60 ilde örgütleneceğiz" dedi. İnce, ayrıca, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında ikinci tura kim kalırsa onu destekleyeceklerini söyledi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar