Kemal Kılıçdaroğlu'ndan fezleke tepkisi: Yiğide savaş bayramdır, hodri meydan

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan fezleke tepkisi: Yiğide savaş bayramdır, hodri meydan
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dokunulmazlığının kaldırılması için bugün TBMM'ye yeni fezleke gönderilmesine dair açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, "Kılıçdaroğlu fanidir. Ne yaparsanız yapın ne söylerseniz söyleyin. Yiğide savaş bayramdır. Hodri meydan" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dokunulmazlığının kaldırılması için bugün TBMM'ye yeni fezleke gönderilmesini "Fezleke düzenliyorlar. Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığını kaldıracağız diye. Yahu önemli olan Kılıçdaroğlu değil. Önemli olan ülke" sözleriyle eleştirdi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı video mesaj ile bugün TBMM'ye gönderilen fezlekeyi değerlendirdi. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle: 

"Ülke lebalep hasta. Hastanelerde yer yok. 128 milyar doların nereye gittiği belli değil. Geceyarısı muhalefet partisinin ofislerini basıyorlar vinçlerle. E gündemi değiştirmek gerekiyor. Algıları tutmadı, algıcıların algıları tutmadı. Şimdi ne yapıyorlar? Fezleke düzenliyorlar. 'Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığını kaldıracağız' diye. Yahu önemli olan Kılıçdaroğlu değil. Önemli olan ülke. Kılıçdaroğlu fanidir. Ne yaparsanız yapın ne söylerseniz söyleyin. Yiğide savaş bayramdır. Hodri meydan."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar