Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Devlet Bahçeli'yi kızdıracak ziyaret

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Devlet Bahçeli'yi kızdıracak ziyaret
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'i ziyaret etti. Ziyarete İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi'nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'i ziyaret etti. Ziyarette CHP lideri Kılıçdaroğlu’na, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu eşlik etti.

Alaattin Çakıcı'nın tehditlerinin ardından Türkeş’in eşi Seval Türkeş, Kılıçdaroğlu’nu aramıştı.

Kılıçdaroğlu, Alaaddin Çakıcı tarafından tehdit edilmesine ilişkin Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'in kendisini aradığını açıklamıştı. Kılıçdaroğlu, "Bir partinin genel başkanının bir mafya liderine sahip çıkması, asıl üzücü olan bu. Beni duygulandıran telefon Sayın Seval Türkeş'e ait. Aradı, büyük üzüntülerini dile getirdi ve bu partinin böyle bir bir pozisyona düşmesinin kendisi açısından da büyük bir rahatsızlık yarattığını ifade etti" demişti.

Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Çakıcı'ya sahp çıkması ile ilgili de, "Siyaset kurumu eğer gidip de bir mafya mensubuna sahip çıkıyorsa burada bir sorun var demektir. Demokrasi, hukuk açısından sorun var demektir. Bunları aşmalıyız" ifadelerini kullanmıştı.

İşte ziyaretten bazı fotoğraflar:

turkes1.jpgturkes2.jpgturkes3.jpgturkes4.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar