Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 5 dilde bankalara flaş çağrı

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 5 dilde bankalara flaş çağrı
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Kanal İstanbul'un temel atma töreninde muhalefete yönelik "söke söke alırlar" sözleri tartışılmaya devam ederken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı bir açıklama geldi. 

Kılıçdaroğlu'ndan bankalara flaş çağrı

Muhalefetin ve çevrecilerin tepki gösterdiği Kanal İstanbul projesinin ilk köprüsü için atılan temelde Erdoğan,  "Yatırımcıları tehdit ediyorlar. 'Geldiğimizde bilesiniz ki ödeme yapmayacağız, elinizden alacağız' diyorlar. Bankaları, projeye ilgi duyan ülkeleri tehdit ediyorlar. Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla alırlar" demişti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 5 dilde mesaj yayımladı. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, halkımın parasında ve doğasında gözü olan herkese aynı şeyi söylüyorum, Türkiye’nin hazinesinden para alamayacaklar! O zaman Deutsche Bank ’a da söyleyeyim…" dedi.

Sosyal medya hesabından 5 dilde mesaj yayımlayan Kılıçdaroğlu, mesajını Türkçe, Almanca, İngilizce, İspanyolca ve Arapça olarak paylaştı. 

Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, halkımın parasında ve doğasında gözü olan herkese aynı şeyi söylüyorum, Türkiye’nin hazinesinden para alamayacaklar!" diyerek bankalara çağrıda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun 5 dilde yaptığı açıklaması şöyle:

kilicdaroglu-017.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar