Kemal Kılıçdaroğlu video paylaşımı üzerinden AKP'ye yüklendi: Fakirliğimizi satmaya çalışan bir iktidarla...

Kemal Kılıçdaroğlu video paylaşımı üzerinden AKP'ye yüklendi: Fakirliğimizi satmaya çalışan bir iktidarla...
Evinin mutfağından gündeme dair çektiği videolarla seçmenlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yine benzer bir paylaşıma imza attı. İktidarın ekonomi politikalarını eleştirdi.

Ülkenin iktidar partisi tarafından bile isteye fakirleştirildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

"Sizden ricam, birbirimize yönelik tüm önyargılarımızı birkaç dakikalığına bir kenara bırakmamızdır. Bu gece beni kulağınızla değil, kalbinizle dinleyin; çünkü yoksulluğumuzu konuşacağız. Yoksuluz ve bizi daha da yoksullaştırmak istiyorlar…"

 

Kılıçdaroğlu paylaştığı videoda şunları söyledi:

"İktidar, bile isteye halkımızı daha da fakirleştiriyor, fakirliğimizi satmaya çalışan bir iktidarla karşı karşıyayız. İktidarın tek vaadi emekçinin sömürüsü! Siz çalışacaksınız ve batının zenginliği daha da artacak! İktidarın istediği budur. Büyümenin ve eşitliğin mümkün olduğuna inanıyorum. Yoksul kesimlerimizin en azından orta gelir düzeyine taşınması gerektiğine inanıyorum. Ben sosyal demokratım arkadaşlar sosyal devlete inanırım. Fakirliği bu topraklardan söküp atarsam halkın duasını alırım bu da bana yeter.

Fakirleştirme süreci kabul edilebilir bir şey değildir. Arkama yaslanıp olan biteni izleyemem. Mesele çocuklarımızın yatağa aç girmemesidir. O yüzden bu organize kötülükle kavga edeceğim kavga edeceğiz."

kemal-ic-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar