Kemal Kılıçdaroğlu: Tank Palet fabrikasının Katar'a peşkeş çekilmesi Türkiye'ye ihanettir

Kemal Kılıçdaroğlu: Tank Palet fabrikasının Katar'a peşkeş çekilmesi Türkiye'ye ihanettir
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’dan ortak basın açıklama yapıldı. Kılıçdaroğlu, "Katar ordusuna TSK'nın en önemli fabrikasının 0 bedelle verilmesini asla kabul edemeyiz" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı Demokrat Parti Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve Uysal, görüşmenin ardından basın açıklamasında  bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Katar ordusuna TSK'nın en önemli fabrikasının 0 bedelle verilmesini asla kabul edemeyiz. Arkasında kim olursa olsun, kimi arkalarına alırlarsa alsınlar, Tank Palet fabrikasının Katar ordusuna peşkeş çekilmesi Türkiye Cumhuriyeti devleti ve ordusuna ihanettir" dedi.

Kılıçdaroğlu, tank palet fabrikasında çalışan işçilerin “Tank Palet vatandır vatan satılamaz” diye açtıkları pankartı hatırlatarak, "Bu sendikalar işçileri ziyarete gittiler mi? Ben bu işçilerin hepsinin gözlerinden öpüyorum." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle:

"Medyanın özgür olması lazım. Yandaş medya diye bir kavramın olmaması lazım. Ahlaki olarak da demokratik olarak da bu tür kavramlardan Türkiye'nin kurtulması lazım. Sözünü ettikleri hukuk reformu bu galiba. Yasaları beğenmedikleri medya organları üzerinde acımasızca uygulamak, söylemek istedikleri hukuk reformu bu galiba. Türkiye'yi biraz daha geriye götürmek... Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye'ye demokrasiyi, hukuku getirmeye kararlıyız dostlarımızla beraber.

TANK PALET FABRİKASI

Katar ordusuna TSK'nın en önemli fabrikasının 0 bedelle verilmesini asla kabul edemeyiz. Arkasında kim olursa olsun, kimi arkalarına alırlarsa alsınlar, Tank Palet fabrikasının Katar ordusuna peşkeş çekilmesi Türkiye Cumhuriyeti devleti ve ordusuna ihanettir. 1 dolar almadılar... Bunu gündeme getirmemizden rahatsız oluyorlar.

Sorun yok diyor... Ne sorunu yok? Erdoğan'ın sorundan haberi yok. Emin olun Erdoğan'ın ve arkadaşlarının sorundan haberi yok. Gemimizde arama yapılmadan önce 5 saat Türkiye Cumhuriyeti'nden haber alınamıyor. Her şey 1 kişiye bağlanmış, ona ulaşabilirsen karar alabiliyorsun."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar