Kemal Kılıçdaroğlu: İktidarın yapması gerekenleri belediyelerimiz vasıtasıyla bizler yapıyoruz

Kemal Kılıçdaroğlu: İktidarın yapması gerekenleri belediyelerimiz vasıtasıyla bizler yapıyoruz
Teyzesinin cenazesi için Tunceli'ye giden ve oradan da Sinop'un Ayancık ilçesine geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaşadığı güne ve incelemelerine dair bir açıklamada bulundu.

Yaşanan sel felaketinin yarattığı tabloyu daha yakından görmek ve buradaki selzedelerle görüşmek üzere Sinop'un Ayancık ilçesine geçen Kılıçdaroğlu, Twitter hesabı üzerinden buradaki incelemelerine dair paylaşımlarda bulundu.

Yarın itibariyle Kastamonu Bozkurt'a da geçeceği bilgisini paylaşan Kılıçdaroğlu, iktidarın seldeki eksiklerine dair de şu ifadeleri kullandı: 

kilicdaroglu-3.jpg

"Bugün benim için zor bir gündü. Sevgili teyzemi toprağa verdik. Oradan Sinop’a geçtim. Maalesef durumlar kötü. Hemen yapılması gerekenleri medyayla paylaştım. Yapmamız gereken çok iş var. Bu gece Sinop’ta kalmaya karar verdim."

"Yarın Kastamonu Bozkurt’a geçeceğim. İlçede yaşananlarla ilgili bildiklerimiz hiç iç açıcı değil. Maalesef göz göre göre geldi bu felaketler. Dünyadaki pek çok bilim insanı Türkiye’yi iklim değişikliği konusunda hep uyardı, Hükümet ise hiçbir önlem almadı."

kilicdaroglu-2-001.jpg

"İktidarda değiliz ama uzun zamandır iktidarın yapması gerekenleri belediyelerimiz vasıtasıyla bizler yapıyoruz. Çok daha fazlasını yapmaya da muktediriz, yeter ki önümüze engeller konulmasın."

kemal-kilicdaroglu-ic-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar