Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan ve halk tiyatrosundan bu kadarı olabiliyor

Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan ve halk tiyatrosundan bu kadarı olabiliyor
Sosyal medya hesabından yaptığı gençlere yönelik paylaşımlarla dikkat çeken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yine bu tarz bir paylaşımda bulundu.

Kısa bir süre önce bir mekanda dondurma yerken görüntüleri servis edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korumasının gençlere yönelik uyarısını paylaşımına taşıyan Kılıçdaroğlu dikkat çeken ifadeler kullandı.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlerle dondurma yerken korumasının bacak bacak üstüne atan genci uyardığı görüntülere ilişkin, "Erdoğan ve halk tiyatrosundan ancak bu kadarı olabiliyor. Anlamıyorsun gençleri, zorlama" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlerle dondurma yerken, korumalarının bacak bacak üstüne atan genç kadını uyarmasını eleştirdi.

kilicdaroglu-tweet.jpg

“ANLAMIYORSUN GENÇLERİ, ZORLAMA”

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Halktan tümüyle koptun Erdoğan. Gençler arasına gidiyorsun, güya dondurma yiyeceksin. Korumalar bacak bacak üstüne atan genç kadını uyarıyor. Erdoğan ve halk tiyatrosundan ancak bu kadarı olabiliyor. Anlamıyorsun gençleri, zorlama. Gerçi bu aralar kimseyi de anladığın yok" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar