Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da: "Sizin 18 yılda yapamadığınızı Kılıçdaroğlu 1 yılda yapacak"

Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da: "Sizin 18 yılda yapamadığınızı Kılıçdaroğlu 1 yılda yapacak"
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "CHP’li olmanın bir maliyeti vardır. CHP’li olan kişi en fazla fedakârlıkta bulunan kişidir. Topluma karşı hepimizin fedakarlık yapması lazım" dedi.

"CHP’li olmanın bir maliyeti vardır"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da CHP'ye katılım töreninde açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Sizin 18 yılda yapamadığınızı Kılıçdaroğlu 1 yılda yapacak. Bizim bu bahsettiklerimizi komşularınıza anlatın. Her insanın hatası, kusuru olabilir ama biz eksikliklerimiz hatırlatıldığı zaman düzeltmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"CHP’li olmanın bir maliyeti vardır. CHP’li olan kişi en fazla fedakârlıkta bulunan kişidir. Topluma karşı hepimizin fedakarlık yapması lazım. Gerekirse biz yemeyeceğiz ama aç olan çocuğun karnını doyuracağız.

Hollanda’nın yıllık tarım ürünü ihracatı 185 milyon dolar. Konya’dan küçük bir devlet dünyanın her tarafına tarım ürünü ihraç ediyor. 185 milyar dolar, Türkiye’nin 18 milyar dolar. Bu ne demek oluyor, Türkiye’nin kaynakları iyi yönetilmiyor demek.

CHP’li olarak her birimizin sorumlulukları var. Bunları komşularımıza anlatacağız. Biz sorunu çözmek zorundayız, 18 yıldır sorunu çözemediler. Türkiye’nin en basit sorunu öğrenci yurdu yapmak ama 18 yılda hala milyonlarca öğrenci yurt bulamıyorsa, bu ülkede sorun var demektir.

Sizin 18 yılda yapamadığınızı Kılıçdaroğlu 1 yılda yapacak. Bizim bu bahsettiklerimizi komşularınıza anlatın. Her insanın hatası, kusuru olabilir ama biz eksikliklerimiz hatırlatıldığı zaman düzeltmeye çalışıyoruz. Biz dayatmacı bir kültürden gelmiyoruz.

Tam tersine uzlaşmacı, konuşmacı bir kültürden geliyoruz. Kavgadan bu millet çok zarar gördü. Eğer siyaset halka hizmet amacı ise bunu barış içinde yapmamız gerekiyor. Adanalıları çok seviyorum, Zeydan Başkanı da çok seviyoruz tabii. Cumhuriyet Halk Partisi’ne ailesine katılarak sorumluluk üstleneceksiniz, ailemize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar