Kayseri, Beşiktaş'ı eli boş gönderdi

Kayseri, Beşiktaş'ı eli boş gönderdi
Beşiktaş, Süper Lig’in 30’ncu haftasında Kayserispor’a konuk oldu. Düşme potasından çıkmak isteyen Kayserispor, rakibini İstanbul’a eli boş gönderdi.  

Süper Lig'in kapanışı Kayserispor- Beşiktaş maçıyla gerçekleşti.  Son haftalardaki iyi oyunuyla övgüleri alan Beşiktaş, maçtan 3 puan alarak Galatasaray’ın önüne geçmeyi hedefliyordu.

Çaykur Rizespor- Konyaspor maçının olduğu haftada küme düşmeme mücadelesindeki rakiplerinden birinin puan kaybetmesini değerlendirmek isteyen Kayserispor da sahaya galibiyet parolası için çıktı.

GENÇ RIDVAN VE ERSİN'DEN HATA

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın göreve gelmesiyle birlikte ilk 11'e monte edilen ve performanslarıyla umut veren Rıdvan Yılmaz ve kaleci Ersin Destanoğlu, bu karşılaşmada gollerde yaptıkları hatalarla dikkatleri çekti.

İlk golde Rıdvan Yılmaz'ın kaptırdığı top golle sonuçlanırken, 2. golde ise Hasan Hüseyin'in kullandığı serbest vuruşta önde yakalanan Ersin kurtarışı yapamadı.

SERGEN YALÇIN'DAN TEK DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, son oynanan Konyaspor maçının ilk 11'inde bir değişikliğe gitti.

Yalçın, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki karşılaşmaya, takımını Ersin Destanoğlu, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Victor Ruiz, Rıdvan Yılmaz, Mohamed Elneny, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Jeremain Lens, Abdoulay Diaby ve Burak Yılmaz ilk 11'i ile çıkardı.

Genç teknik adam Konyaspor maçında ilk 11'de görev alan N'Koudou'nun sakatlığının devam etmesi nedeniyle Necip Uysal'a görev verdi. N'Koudou ise 18 kişilik kadroda yer buldu.

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER VARDI

Beşiktaş'ta cezalı Tyler Boyd'un yanı sıra sakatlığı bulunan Adem Ljajic, Umut Nayir ve Douglas ile dinlendirilen Dorukhan Toköz Kayseri'ye getirilmedi.

PROSINECKI'DEN 3 DOKUNUŞ

Ev sahibi Kayserispor'un teknik direktörü Robert Prosenicki ise ligde son oynadıkları ve 2-0 kazandıkları Demir Grup Sivasspor maçı kadrosunda biri zorunlu 3 değişikliğe gitti.

Sarı kart cezası nedeniyle kadroda yer almayan Mensah'ın yanı sıra Mesanovic ve Rienstra'yı yedek soyunduran Prosinecki, bu oyuncuların yerine Zoran Kvrzic, Enver Cenk Şahin ve Miguel Lopes'e ilk 11'de şans tanıdı.

Prosinecki, Beşiktaş karşısında ilk 11'de Silviu Lung, Zoran Kvrzic, Cristian Sapunaru, Diego Angelo, Miguel Lopes, Brice Djedje, Hasan Hüseyin Acar, Enver Cenk Şahin, Gustavo Campanharo, Pedro Henrique ve Artem Kravets'e görev verdi.

Kayserispor'da Yasir Subaşı da sarı kart cezası nedeniyle forma giyemedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar