Katil dostluğu: İngiltere'nin iki azılı suçlusu arkadaş oldu!

Katil dostluğu: İngiltere'nin iki azılı suçlusu arkadaş oldu!
Ada ülkesinde korkunç bir cinayet işleyen polis memuru Wayne Couzens ile yüzlerce cesede cinsel istismarda bulunan David Fuller hapishanede arkadaş oldular.

KATİL DOSTLUĞU...

İngiltere’nin azılı iki katili hapishanede arkadaş oldu. Biri faili meçhul cinayetlerin yanı sıra hastane morglarında en az 100 cesede cinsel istismarda bulunan David Fuller, diğeri Sarah Everard''ın katili Wayne Couzens.

BBC’den alınan habere göre, kaçırma, tecavüz ve cinayet suçlarından ömür boyu hapis cezasına çarptırılan eski polis memuru Couzens''ın ''Morg Canavarı'' lakaplı David Fuller ile arkadaş olduğu açıklanırken, bu iki katil şimdi ''garip çift'' olarak biliniyor.

Pressing hotline for households who worry Bedsit Killer David Fuller raped  THEIR family members amid claims he abused 1000s extra - DailyNationToday

YATAK CİNAYETLERİ

Fuller''ın davası ''yatak cinayetleri'' olarak tanınmıştı ve DNA izi dedektifleri Muller''e götürene kadar çözülmemiş en uzun çifte cinayetlerden biriydi. Nekrofili Muller, cinayetler nedeniyle iki müebbet hapis ve ayrıca elektrikçi ve bakım işçisi olarak işe alındığı kent hastanesinde cesetleri istismar etmekten 12 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Doğu Sussex, Heathfield''deki evini arayan polis, kitaplık bulunan bir dolabın arkasına sıkışmış dört sabit disk keşfetmişti.

Bu disklerin içinde cesetlere cinsel istismarda bulunurken çektiği videolar vardı. Fuller''ın kasım ayında mahkûm edilmesinin ardından, sağlık sekreteri Sajid Javid, tacizine bu kadar uzun süre nasıl devam edebildiğini belirlemek için bir kamu soruşturması başlattı.

Electrician David Fuller admits to killing two women 34 years after bodies  found in Kent | UK News | Sky News

KÖTÜ POLİS

Polis memuru olan Wayne Couzens''ın yaptıkları da tüm ülkeyi dehşete düşürmüştü. Geçen yılın şubat ayında eve yürüyerek dönerken kayıplara karışan Sarah Everard''ın cansız bedeninin kalıntıları 2021''in mart ayında bir ormanlık alanda bulunmuştu. Cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada Londra Metropolitan Polis Teşkilatı''nda görevli polis memuru Wayne Couzens, zorla alıkoyma ve cinayetle suçlanmıştı. Mahkemeye sunulan deliller ve görgü tanıklarının ifadelerine göre polis Couzens, Sarah Everard''ı kaçırmak için görevini kötüye kullandı.

Couzens''ın Kovid önlemlerine uymadığı gerekçesiyle durdurduğu genç kadını kaçırmadan önce polis kimliğini göstererek kelepçelediği ve kiralık aracına binmeye zorladığı belirtilmişti. Savcı, "Sarah Everard''ı öldürdükten sonra bedenini yakacaktı. Cesedini sırf bunun için satın aldığı yeşil torbalara koydu" demişti. Sarah Everard, kaçırılmasının ardından tecavüz, boğma ve yakılmaya maruz kalarak korkunç şekilde öldü. Ondan geriye ailesine veda edilecek bir bedeni bile kalmamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar