Kastamonu Bozkurt'ta selde bir anda felaketin ortasında kaldı

Kastamonu Bozkurt'ta selde bir anda felaketin ortasında kaldı
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi selden en fazla etkilenen yerleşim yerlerinin başında geldi. Sel sırasında çekilen bir görüntü ise felaketin boyutunu gözler önüne serdi. Telefon kamerasıyla çekilen görüntülerde Bozkurt'ta bir vatandaşın sel sularına kapıldığı anlar kayıt altına alındı.

Orta ve Batı Karadeniz aşırı yağışlar nedeniyle büyük bir felaketle karşı karşıya kaldı. Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi selden en fazla etkilenen yerleşim yerlerinin başında geldi. Şehir merkezi adeta bir tsunami gibi gelen sulara teslim oldu. Sel sırasında çekilen bir görüntü ise felaketin boyutunu gözler önüne serdi. Telefon kamerasıyla çekilen görüntülerde Bozkurt'ta bir vatandaşın sel sularına kapıldığı anlar kayıt altına alındı.

KARADENİZ SELE TESLİM

Şiddetli yağışlar Orta ve Batı Karadeniz'i vurdu. Yağışlar sonrası bazı yerleşim yerleri sel ve su baskınlarına teslim oldu. Özellikle Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi tam anlamıyla dehşeti yaşadı.

"AĞABEY BIRAK ARABAYI KAÇ"

Bozkurt şehir merkezi adeta bir tsunami felaketi gibi gelen sel sularıyla karşı karşıya kaldı. Sel sırasında çekilen bir görüntü ise felaketin boyutunu gözler önüne serdi. Telefonuyla sel anlarını kayıt altına alan bir vatandaş, "Ağabey bırak arabayı kaç" dedi ama mahsur kalan vatandaş aracından çıkıp sel sularına kapıldı.  O anlar saniye saniye kayıt altına alındı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar