Kasımpaşa'dan Ersun Yanal sürprizi

Kasımpaşa'dan Ersun Yanal sürprizi
Antalyaspor'dan ayrılan Ersun Yanal'ın Kasımpaşa'dan teklif aldığı iddia edildi.

Ersun Yanal'ın söz konusu teklifi reddettiği belirtilirken yeniden kulüp CEO'su görevine getirilen Serkan Reçber'in, İstanbul ekibinde daha önce de birlikte çalıştığı Mehmet Altıparmak ve İrfan Buz'la görüştüğü öne sürüldü.

Cihat Arslan ile yollarını ayıran Kasımpaşa'nın Ersun Yanal'a teklif götürdüğü iddia edildi. Ersun Yanal'ın teklifi reddettiği belirtilirken İstanbul ekibinde yeni teknik direktörün en geç birkaç gün içinde belli olacağı kaydedildi. Kasımpaşa'nın ismi eski hocaları Şenol Can'la anılmış ancak kulüp başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz söz konusu haberleri yalanlamıştı.

AKILLARDA İKİ İSİM VAR

Öte yandan Kasımpaşa'da tekrar CEO görevine getirilen Serkan Reçber, teknik direktör arayışlarını hızlandırdı. Serkan Reçber'in İstanbul ekibindeki önceki döneminde de birlikte çalıştığı Mehmet Altıparmak ve İrfan Buz'la görüştüğü öne sürüldü. Mehmet Altıparmak geçtiğimiz hafta Samsunpor ile İrfan Buz ise ekim ayı başında Yeni Malatyaspor ile yollarını ayırmıştı.

Kasımpaşa'da takımı şu anda altyapıdan yetişen hocalar çalıştırırken teknik direktör konusunun en geç birkaç gün içinde çözüme kavuşacağı öğrenildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar