Kasap kırmızı et satmayı bıraktı, sebebiyse...

Kasap kırmızı et satmayı bıraktı, sebebiyse...
20 Ocak 2020'den bu yana birçok il ve ilçede ziyaretler yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener son olarak Niğde'yi ziyaret etti. Akşener burada ziyaret ettiği bir kasapta çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı ve çarpıcı bir mesaj verdi.

KASAP KIRMIZI ET SATMAYI BIRAKTI, SEBEBİYSE...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyareti için gittiği Niğde''nin Yeşilgölcük beldesinde kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi.

20 Ocak 2020''den bu yana il il, ilçe ilçe, esnaf esnaf yaptıkları ziyaretlere değinen Akşener, insanları birbirine düşürmekten haz alanların attığı yün yumaklarını ortadan kaldırmak ve vatandaşın dertlerini öğrenip bunlar üzerinden çözüm üretmek için tam iki buçuk yıldır gezdiklerini söyledi.

Yeni bir siyaset anlayışını inşa ettiklerini, seçmenin artık velinimet olduğunu kaydeden Akşener, vatandaşların çırak çıkarıldıklarını anladığını belirtti.

"5-10-11 maaş alan danışmanlar varken, senin çocuğun üniversite mezunu olarak iş bulamıyorsa, 92-86 puanla atanamıyorsa bu işte bir dümen vardır demektir" diyen Akşener, "Bu dümen, bu harami düzenin inşaa ettiği bir düzen. Bu dümeni de bu harami düzeni de birlikte yıkacağız inşallah. Helal oylarınızla, demokrasiyle, sandıkta bunların tamamını attaya göndereceğiz inşallah" dedi.

PAYLAŞIMIYLA EKONOMİNİN GİDİŞATINI İŞARET ETTİ

Akşener, Yeşilgölcük beldesine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Çiftlik ilçesinde esnafları dinledi. Ekonomide gelinen son noktayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından duyurdu. Esnaf ziyaretleri sonrası Akşener, bir kasap dükkanından fotoğraf paylaştı.

Kırmızı et dolabının boş kalmasına dikkat çeken Akşener, şu ifadeleri kullandı:

“Niğde Çiftlik’teki bir kasap dükkânında kırmızı et dolabının boş kalmasının sebebi neymiş biliyor musunuz? İnsanlarımız alamadığı için artık satmıyorlarmış… Milletimizi yokluğa, ülkemizi yoksulluğa mahkûm edenlerden hesabı; Hep birlikte, sandıkta soracağız!”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar