Kartal'ın boynu bükük!

Kartal'ın boynu bükük!
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşan Beşiktaş, Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı ilk maçta 3-0 sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig’in açılış haftasında Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor ile karşılaştı. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde ilk resmi maçına çıkan siyah beyazlılar şok bir mağlubiyet alarak sahadan 3-0 yenik ayrıldı.

Maçın 30. dakikasında sol kanattan Ziya Erdal'ın ortasında ceza alanında Mert Hakan Yandaş ayağını son anda soktu ve topu ağlara gönderdi.

İlk yarı Sivasspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona ererken, dakikalar 54’ü gösterdiğinde Yatabare ceza alanı dışından harika bir vuruş yaptı ve kaleci Utku Yuvakuran'ı avlamayı başardı ve fark 2’ye çıktı.

75. dakikada ise Emre Kılınç'ın uzaklardan attığı harika şut ağlara gidiyor ve Sivasspor Beşiktaş karşısında 3-0 öne geçti. Karşılaşma bu skorla sona ererken Beşiktaş, Abdullah Avcı yönetiminde ilk maçında mağlup oldu.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN ORHAN AK’A TEPKİ

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Sivasspor'a konuk olan Beşiktaş'ta karşılaşma öncesinde Siyah-Beyazlı taraftarlar Yardımcı Antrenör Orhan Ak'a tepki gösterdi. Siyah beyazlı taraftarlar maç öncesinde, "Orhan Ak’ı istemiyoruz” tezahüratı yaptı. Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Orhan Ak, tepkilerin ardından yedek kulübesinden ayrıldı. İlerleyen dakikalarda Orhan Ak, yedek kulübesinden ayrılayarak kulübenin arkasındaki tribüne çıktı. Olumsuz tezahüratların devam etmesinin ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Orhan Ak'ı locaya aldırdı. Orhan Ak mücadeleyi locadan takip etti.

20190817-2-37799229-46868604-web.jpg

MAÇTA KORKUTAN ANLAR

Sivasspor-Beşiktaş maçında korkutan anlar yaşandı! İlk yarının duraklama dakikalarında ceza sahasında Beşiktaşlı Tyler Boyd ile Sivassporlu Mamadou Samassa çarpıştı!

Siyah-beyazlı futbolcu topu kontrol etmek isterken, Samassa'ya çarptı. Fransız kaleci göğsüne aldığı darbe sonrasında yere düşerken iki futbolcu saha kenarında tedavi gördü.

Pozisyonun ardından Boyd sarı kart gördü. Amerikalı futbolcu ikinci yarıda Sivassporlu taraftarlarca ıslıkla protesto edildi.

Mamadou Samassa tedavi sonrasında ayağa kalkarken yedek kulübesine değişiklik işareti yaptı.

29 yaşındaki kaleci soyunma odasına doğru giderken başının döndüğünü söyleyip yere yığıldı.

Ambulans ile hastaneye kaldırılan oyuncunun hastanede yapılan ilk kontrollerinde geçici hafıza kaybı yaşadığı açıklandı.

20190817-2-37799252-46868728-web.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar