Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde şoke eden korona virüs test kuyruğu

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde şoke eden korona virüs test kuyruğu
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çok sayıda vatandaş korona virüs endişesi ile test yaptırmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşlar hastanenin dışarısına taştı.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korona virüs tablosunun ciddiyeti bir kez daha ortaya koyuldu.

Onlarca vatandaş korona virüs şüphesiyle başvururken uzun test kuyrukları oluştu. Hastane bahçesine kadar taşan sıra, vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. 

12 Kasım'da Türkiye'de son 24 saatte 148 bin 482 Kovid-19 testi yapıldı, 2 bin 841 kişiye hastalık tanısı konuldu, 88 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı ise 3 bin 230 oldu.

"TEMASI AZALTALIM" DEMİŞTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 12 Kasım korona virüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Bugün tespit edilen 2.841 yeni hastamız var. Ağır hasta sayısındaki artış devam ediyor. Artan hasta sayısını düşürecek olan hareketliliği ve teması azaltarak tedbirlere beraberce uymaktır. Maske ile virüs yükünü düşürelim.'' ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar