Kart sahiplerine duyuruldu! Başvuran herkese bin TL iade edilecek

Kart sahiplerine duyuruldu! Başvuran herkese bin TL iade edilecek
Alternatif Bank, resmi internet sitesinden müşterilerine seslendi. Yapılan açıklamaya göre Alternatif Bank, Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabına dahil olan tüm müşterilerine VOV banka kartı ile yapacakları alışverişlerde bin TL para iadesi yapacağını belirtti. 2022 yılı boyunca geçerli olacak 1.000 TL para iadesinde bir günde maksimum 50 TL verilebilecek. İşte 1.000 TL para almanın şartları…

3-31 Ocak 2022 tarihleri arasında Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı açan müşteriler 1 Şubat -31 Aralık 2022 tarihleri arasında vadesiz hesapları üzerinden VOV Banka kartı ile yapacakları her alışveriş işleminden %10, toplamda 1.000 TL nakit iade kazanacaklardır.

 Bir müşteri bir gün içerisinde maksimum 50 TL nakit iade kazanabilir. Müşterilerin kampanyadan faydalanabilmeleri için vadesiz hesaplarına bağlı açık bir VOV Banka kartı sahibi olmaları gerekmektedir. Müşteriler kazandıkları nakit iadeleri diledikleri yerde kullanabilirler.

Müşteriler 3-6-9-12 aylık vadelerde Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesaplarını açabilirler. Müşterilerin kazandıkları nakit iadeler 3 iş günü içerisinde VOV Banka kartının bağlı olduğu vadesiz hesaplarına iade yapılacaktır. Müşterilerin kampanyadan faydalanabilmeleri için 10,000 TL ve üzeri bakiyeli Kur Korumalı TL vadeli mevduat hesabı açmaları gerekmektedir.

Müşterilerin Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabını, Alternatif Bank Mobil uygulama üzerinden ya da Alternatif Bank şubelerinden açabilirler. Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1.000 TL nakit iade kazanabilir. Kampanya, sadece Ocak ayı içerisinde Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat hesaplarını açan müşteriler için geçerlidir. Bu tarihler dışında kur korumalı mevduat hesabı açan müşteriler kampanyadan faydalanamayacaklardır.

İptal ve iade işlemlerinde kazanılan ödül tutarı geri alınacaktır. Alternatif Bank, kampanyayı durdurma, değiştirme ve iptal hakkını her zaman saklı tutar. (egehaber.com)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar