Kargo şubesinde şoke eden olay! Maske takması istenen kadın...

Kargo şubesinde şoke eden olay! Maske takması istenen kadın...
Korona virüse yönelik alınan tedbirler kapsamında kamuya açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirilen Ukrayna'da bir kargo şirketinde ilginç bir olay meydana geldi. Şubeye maskesiz gelen bir müşteri görevliler tarafından uyarıldı. Müşteri ise iç çamaşırını maske yaparak yüzüne takmaya çalıştı, o anlar kameralara yansıdı.

Ukrayna'nın başkenti Kiev’de kargo şirketinin şubesine giden bir müşteri tıbbi maske takmayarak karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle görevliler tarafından uyarıldı. Bunun üzerine tepki gösteren kadın, diğer müşterilerin ve çalışanların gözü önünde önce pantolonunu indirdi, ardından çıkardığı iç çamaşırını başına geçirerek yüzünü kapadı. O anlar cep telefonuyla kaydedildi. 12 Mart’tan bu yana karantina önlemlerinin uygulandığı Ukrayna’da normalleşme sürecinde ikinci aşamaya geçilirken, kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu ise devam ediyor.

UKRAYNA'DA SON DURUM

Ukrayna'da tespit edilen korona virüs vaka sayısı 21 bin 245'e yükselirken, 25 Mayıs itibariyle 623 kişi virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ülkede şu ana kadar 7 bin 234 hastanın iyileştiği açıklandı. Ukrayna'da karantina uygulaması 22 Haziran'a kadar uzatılmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar