Karatay'dan ilginç açıklama: Zeytinyağı anne sütünün aynısıdır

Karatay'dan ilginç açıklama: Zeytinyağı anne sütünün aynısıdır
Şaşırtan çıkışları ile gündeme gelen İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, "Hakiki ve doğal zeytinyağı, ana sütünün aynısıdır. Ana sütü ve soğuk sıkım zeytinyağının hiçbir farkı yoktur" açıklamasında bulundu.

İlginç açıklama: Zeytinyağı anne sütünün aynısıdır

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Sun Fuarcılık tarafından organize edilen 3. Kayseri Kitap Fuarı’nda birbirinden ünlü isimler vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bugün öğlen Kayseri 3. Kitap Fuarında vatandaşlarla buluşacak olan Prof. Dr Canan Karatay, sabah Kayseri’ye geldi. Karatay, pastırmanın pişmemiş et olduğu için en sağlıklı et olduğunu söyledi.

Canan Karatay, son günlerde konuşulan pastırma ve sucuğa karıştırılan tek tırnaklı ve beyaz et ile ilgili de başkanların konuşmak yerine halkı kandıran üreticilere ceza vermesi gerektiğini söyledi.

Hakiki zeytinyağının anne sütünden tek farkının bitkisel kolesterol olduğunu ve kolesterol olmadan hayat olmayacağını söyleyen Karatay, şu ifadeleri kullandı:

“Hakiki ve doğal zeytinyağı, ana sütünün aynısıdır. Ana sütü ve soğuk sıkım zeytinyağının hiçbir farkı yoktur, sadece bir tek farkı vardır ana sütünde hayvansal kolesterol vardır, zeytinyağında bitkisel kolesterol vardır geriye kalan her şey aynıdır. Kolesterol olmadan yer yüzünde hayat olmaz, bitki de, hayvan da, biz de hayatımızı sürdüremeyiz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar