Karamollaoğlu'nun A Haber esprisi salonu kahkahaya boğdu

Karamollaoğlu'nun A Haber esprisi salonu kahkahaya boğdu
Saadet Partisi'nde çekişmeler devam ederken, partinin genel başkanı Temel Karamollaoğlu basın toplantısı öncesi gazetecilere "Bugün kalabalıksınız, A Haber bile gelmiş. Heyecan var anlaşılan" ifadeleri ile salondakileri güldürdü.

Saadet Partisi'nde çekişme yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmeleri gündem olan Saadet Partili Oğuzhan Asiltürk, geçtiğimiz gün dikkat çeken bir çıkış yapmıştı. Asiltürk, kongreyi işaret ederek liste hazırlayacağını duyurmuştu. Bunun üzerine parti içinde sert tepkiler geldi.

"ASLA BİR MÜNAKAŞA AMACI YOKTUR"

Tepkilerden sonra Asiltürk, "Bu yazı bir parti içi çalışmadır. Arkadaşlarla partinin daha iyi ve güçlü olabilmesi için yapılan değerlendirmelerdir. Asla bir münakaşa amacı yoktur. Münakaşa olsun istemem. Kongre çağrısı yapmadım. Kongre için parti kendisi karar verir" dedi.

"A HABER BİLE GELMİŞ"

Saadet Partisi'ndeki çalkantılar sürerken, bugün basın toplantısı için kameralar karşısına geçen Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, toplantı öncesi, "Bugün kalabalıksınız. A Haber bile gelmiş" dedi. Bunun üzerine salonda alkışlar koptu. Karamollaoğlu, "Heyecan var anlaşılan" ifadelerini kullandı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar