Karamollaoğlu'ndan AKP'ye Orta Doğu tepkisi

Karamollaoğlu'ndan AKP'ye Orta Doğu tepkisi
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu AKP'nin Suriye politikasının iflas ettiğinin kesin olduğunu ifade ederek "Ortadoğu'nun bu kadar karışmasına vesile oldunuz, yeter ya pes edin!" açıklamasında bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden AKP'nin Suriye politikasına sert tepki gösterdiği bir paylaşımda bulundu.

AKP'nin Ortadoğu politikasına sert tepki gösteren Karamollaoğlu, AKP'yi 'yeter ya pes edin' şeklinde eleştirdi. 

AKP'nin Ortadoğu politikasının milyonlarca insanı tehdit ettiğini ifade eden Karamollaoğlu, "Bugüne kadar takip ettiğiniz Suriye politikasının iflas ettiği açık, kesin! Baştan beri yanlış bir istikamete gittiniz. Ortadoğu'nun bu kadar karışmasına vesile oldunuz, yeter ya pes edin! 'Efendim biz Esad'la oturup, konuşmayız' konuşma ne oluyor sonra! Senin onunla konuşup, konuşmaman yüz binler milyonlarca insanın tehlikeye atılmasına değer mi? Bu şaka değil, insan canı!" dedi.

AKP'nin Ortadoğu politikasının iflas ettiğini söyleyen Karamollaoğlu, şu şekilde konuştu:

"Yüz binlerce insan sınıra dayandı, niye? Hayatı endişede, nereye sığınacağını bilmiyor. Düşünün, Esad bombalıyor Ruslar bombalıyor, Amerikalılar bombalıyor. Üçü de aynı bölgeyi bombalıyor. Bu bir şeyi gösteriyor, arkadaş bu bölgeye dışardan özellikle kendi menfaatlerini korumak, teminat altına almak için gelen bütün dünya güçlerini bir tarafa atacaksınız. Bu bölgede yaşayan ülkeler, bu bölgede huzuru barışı temin edebilir, tesis edebilir. Allah rızası için, başınızı şu elleriniz arasına alın, bir düşünün. Amerika buraya kendi menfaati olmazsa gelmez! Rusya da gelmez."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar