Karamollaoğlu, Erdoğan ile görüşmesini anlattı

Karamollaoğlu, Erdoğan ile görüşmesini anlattı
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, geçtiğimiz gün Saray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la gerçekleştirdiği görüşmeye dair detayları paylaştı.

Karamollaoğlu, “Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanı ile görüştüm. Ülkenin meselelerini ve problemlerini benim ağzımdan dinlemesi istediğim için görüştüm. Kendisi bazı meselelerde kendi görüşünü belirtti ve bazı meselelerde sessiz kaldı. Önümüzde duran problemleri çözebilmenin yolu diyalog ve istişaredir. Biz istişareden her zaman hayırlı bir netice çıkacağına inanıyoruz” dedi.

PUTİN’İN İSLAM ALEMİNE KARDEŞ OLDUKLARINI HATIRLATAN AYETİ OKUMASI ÇOK MANİDARDIR

Çankaya Köşkü’nde gerçekleşen Türkiye-Rusya-İran üçlü zirvesinin önemli olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, “Suriye meselesi dış politikadaki en önemli meselemizdir. Suriye meselesinde ABD ile hiçbir şekilde huzur ve barış konuşulamaz. Çünkü ABD sadece kendi çıkarlarını düşünür. ABD İslam alemini karıştırmak için her yolu denedi ancak bugün ABD’ye ihtiyaç yok çünkü İslam alemi birbiriyle savaşıyor. Problemlerin masada çözülmesi için masa başında görüşmeler yapılsaydı bu durum meydana gelmezdi. Çankaya zirvesini çok önemsiyor ve orada alınan kararları destekliyoruz. Umarım alınan kararlar uygulanabilir. Çankaya zirvesinde alınan kararlar ABD’ye, aba altından sopa göstermektir bir nevi. Putin’in İslam alemine kardeş olduklarını hatırlatan ayeti okuması çok manidardır” diye konuştu.

TÜRKİYE YATIRIM YAPILACAK BİR ÜLKE DEĞİL

Ekonomik sorunlara da işaret eden Karamollaoğlu, “Ülkemizde ihtiyaçlarını gideremeyen insanlar dış politika ile ilgilenmiyor. Çünkü ülkemizdeki ekonomik sıkıntılar giderek büyüyor. Ülkemizde 4 milyonun üzerinde işsiz bulunuyor. Üniversiteli işsiz sayısı ise 1 milyonun üzerinde. Türkiye yatırım yapılacak bir ülke değil. Ülkede güven ortamı yok. Adalet yok en önemlisi” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar