Karamollaoğlu: Akdeniz'de kuyumuzu kazmaya hazırlanıyorlar

Karamollaoğlu: Akdeniz'de kuyumuzu kazmaya hazırlanıyorlar
Kamuoyunda son günlerin en çok tartışılan konularının başında gelen Libya'ya konusunda açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD ve NATO'nun el birliği yaparak Akdeniz'de kuyumuzu kazmaya hazırlandığını ifade etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti genel merkezinde 'İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı'nda konuştu. Karamollaoğlu, ABD'nin Trump başkanlığında dünyada bela hale geldiğini belirterek, son zamanlarda en kalabalık yerlerin piyango gişelerinin önü olduğunu söyledi.

'AKDENİZ’DE KUYUMUZU KAZMAYA HAZIRLANIYORLAR'

Libya’ya asker gönderme tezkeresinin TBMM'den geçtiğini hatırlatan Karamollaoğlu ABD ve NATO'nun el birliği yaparak Akdeniz'de kuyumuzu kazmaya hazırlandığını söyledi.

Karamollaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

 "Biz prensip olarak asker gönderilmesinin gerektiği bir noktada elbette askerin gönderilebileceğini düşünürüz ancak bazı gerçekleri de aziz milletimiz ile paylaşmayı vazife biliriz. Libya’da bugün kan gövdeyi götürüyor ve kardeş kardeşi vuruyor. Maalesef orada can ve mal güvenliği yok. Peki ABD ve sözde müttefikimiz NATO nerede? Nerede olduğunu ben söyleyeyim. Hepsi el birliği yapmış Akdeniz’de kuyumuzu kazmaya hazırlanıyorlar.

2011 yılında Libya konusunda meselenin Libya ve Kaddafi olmadığı konusunda uyarmıştık, meselenin Büyük Ortadoğu Projesi ve Büyük İsrail Projesi olduğunu belirtmiştik. Biz bu sebeple eğer buraya destek verilirse bir İslam ülkesinin daha parçalanacağını söylemiştik. İşte bugün geldiğimiz nokta burası" 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar