Karaman'da Enes T, polisten kaçmak isterken kaza yaptı!

Karaman'da Enes T, polisten kaçmak isterken kaza yaptı!
Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamaları dün gece başladı. Karaman'da kısıtlamayı ihlal eden ve polisin 'dur' ihtarına uymayarak motosiklet ile kaçmaya çalışan Enes T. ve kız arkadaşı Arife G. kaza yaptı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamaları dün gece 20.00'da başladı. Türkiye'nin her bölgesinde denetimler başladı. Karaman'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak motosiklet ile kaçmaya çalışan Enes T. ve kız arkadaşı Arife G. kaza yaptı.

karamanda-kisitlamayi-ihlal-eden-2-kisi-polisten-kacarken-kaza-yapti-6338-dhaphoto2.jpg


Motosiklet sürücüsü Enes T. ve motosiklette bulunan kız arkadaşı Arife G. şans eseri yaralanmadı. Enes T.'nin durumundan haberdar olan yakınları ise olay yerine geldi. Enes T.'nin eniştesi Durmuş K. Enes T.'ye dur ihtarına uymadığı gereçkçesiyle tepki gösterdi. Enes T. yapılan alkol muayenesinde 170 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Enes T.'ye alkollü araç kullanmak, ehliyetsiz araç kullanmak, sokağa çıkma yasağını ihlal etmek, sigortasız ve vizesiz araç kullanmak maddelerinden toplamda 7 bin 271 lira ceza yazıldı.

karamanda-kisitlamayi-ihlal-eden-2-kisi-polisten-kacarken-kaza-yapti-6338-dhaphoto1.jpg

Arife G. ve olay yerine gelen Enes T.'nin yakınları Durmuş K. ve Beytullah A.'ya ise sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri gerekçesiyle ayrı ayrı 3 bin 150 lira ceza uygulandı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar