Kapı kapı dolaşıp karne dağıtan AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan'dan açıklama

Kapı kapı dolaşıp karne dağıtan AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan'dan açıklama
Tekirdağ Süleyman Paşa İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin karnelerini, evlere giderek dağıtan AKP İl Başkanı Mestan Özcan, "Gerçekleştirdiğimiz bu faaliyet, siyasi bir amaç ya da oy toplama üzerine yapılan bir kampanya fikrini içermemektedir" dedi.

AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, birçok öğrencinin ev adresi bilgilerine ulaşıp kapı kapı gezip karne dağıttı.

Bu hareketiyle sosyal medyada büyük tepki gören AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Tekirdağ Eğitim-Sen, Süleyman Paşa İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin karnelerini evlere giderek dağıtan Özcan hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıklamıştı. Eski milletvekili Barış Yarkadaş da Okul müdürü, öğrencilerinin bilgilerini AKP'ye hangi hakla veriyor?" diye sordu. Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, cuma günü tüm okullarda "dijital karne" dağıtımı yapıldığını, kendilerinin de Tekirdağ'da ikamet eden üç aileye karne verdiğini söyledi.

Özcan yaptığı açıklamada, "Bizler böyle bir hayra, böyle bir mutluluğa vesile olmaktan geri duramazdık. Hediyelerimizi hazırladığımız gibi bu üç evladımızın evlerine gittik" ifadelerini kullandı.

AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

mesut.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar