Kanserine yakalanan Arka Sokaklar oyuncusu kemoterapi aldığı anları paylaştı

Kanserine yakalanan Arka Sokaklar oyuncusu kemoterapi aldığı anları paylaştı
Lenfoma kanserine yakalanan Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'i Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabından kemoterapi aldığı anları paylaştı.

Lenfoma kanserine yakalanan Arka Sokaklar'ın sevilen oyuncusu Boğaç Aksoy, tedavisine devam ediyor.

Bu süreçte sık sık sosyal medya hesabından durumu hakkında bilgiler veren Aksoy, son olarak kemoterapi gördüğü anlarda çektiği bir videosunu paylaştı.

Kanal D'nin yıllardır ekranlarda olan dizisi Arka Sokaklar'da Volkan Komiser karakterini canlandıran Boğaç Aksoy, bir ay önce lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu.

Tedavi görmeye başlayan ünlü oyuncu, son durumuyla ilgili bilgi verdi.

"HEPSİNDEN AZAR AZAR YAŞADIM"

Bu süreci sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, kemoterapi aldığı anlarda çekilen bir videosunu yayınladı.

Oyuncu paylaşımında sevenlerinin desteğini isteyerek şu ifadeleri kullandı: "3.kür kemoterapiden herkese selam. Hastalığı ve tedavi sürecimi artık sindirdim. İlk kemo alırken beni nasıl bir sürecin beklediğini sadece biliyordum. Yaşanabilecek komplikasyonlardan haberim vardı fakat nasıl bir his olduğunu bilemediğim için bu bende sebepsiz korku ve huzursuzluk yaratmıştı.

Yaşadıkça gördüm ki evet bu bir süreç ve elbet ki geçiyor. Olası komplikasyonların hepsinden azar azar yaşadım ve gördüm ki başa çıkabiliyorum. İnsan bilmediği tanımlayamadığı şeyden korkarmış, süreci bilmekten ziyade sindirmek daha önemliymiş."

 

lenfoma-kanser-bogac.jpg

 

"SAĞLIĞINIZ İYİYKEN KIYMETİNİ BİLİN"

"Şimdi bu anı sizlerle paylaşıyor olabilmem bile benim için çok büyük bir güç halsizliğim yorgunluğum bir yandan, sizlerin sevgisi duası diğer hastalara moral olmak ayrı bir yandan. Yalan yok zorlu bir süreç. Her gün yaptığım aktiviteleri tedavideyken yapamıyordum. Araba kullanmayı çok özlemiştim. Hatta yürümek bile lükstü benim için. Kür sonrası kendimde gücü topladığımda o yürüme hissini, araba kullanırken ki mutluluğumu size tarif bile edemem.

Böyle bir his yaşamadım çünkü. 30 yıldır sahip olduğunuz ve bir fiil kullandığınız şeyi kaybettiğinizi sonra tekrar kazandığınızı düşünün. Umarım sizler, bu mutluluğu yaşamak zorunda kalmazsınız. Sağlığımız çok kıymetli arkadaşlar bir kez daha değerini bilin. Fırsatınız varken ona iyi bakın ve tadını çıkarın."

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar