Kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer hayatını kaybetti

Kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer hayatını kaybetti
Son olarak ikinci kez ilik nakli olacağını duyurarak sevenlerinden dua isteyen Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer hayatını kaybetti.

Fenerbahçe'nin acı günü

Ünlü sunucu Dilay Kemer bir süredir yakalandığı kan kanseri hastalığına karşı mücadele veriyordu.  Sosyal medya hesabından ikinci kez ilik nakli olacağını duyuran ünlü sunucu için destek mesajları yağmıştı. Kemer, sevenlerinden dua istemişti. Kemer'in bugün acı haberi geldi. Güzel sunucu kanser ile savaşında yenik düştü.

DİLAY KEMER KİMDİR?

Dilay Kemer, 1988 yılında Antalya'da doğdu. Üniversite eğitimi için İstanbul'a gelen Dilay Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezun oldu.2009 yılında kendine bir moda blogu açtı, o zamanlar bu kadar popüler değildi. İki yıl blogu hobi olarak yürüttükten sonra, bir reklam ajansında staja başladı. Staj yaparken bir yandan da spikerlik-sunuculuk eğitimine başladı.
Yaklaşık 1.5 senelik hazırlık sonunda İhsan Topaloğlu ve Yasir Kaya'nın şans vermesiyle, hayal ettiği sektörde yer buldu. Bir süredir de Fenerbahçe TV'de hem ana haberi hem de çeşitli programları sunuyordu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar