Kahreden haber! Kızlarının hayali için çıktıkları yolda can verdiler

Kahreden haber! Kızlarının hayali için çıktıkları yolda can verdiler
Kızlarını üniversiteye kayıt ettirmek için otomobille İzmir’den Aydın’a giden aile kaza yaptı. Kazada arabada bulunan anne, baba, kız kardeş ve ailenin 10 yaşındaki yakınları Emir Gezici hayatını kaybetti.

Korkunç kaza, İzmir-Aydın Otoyolu 75. Yıl Selatin Tüneli girişinde dün sabah saat 08.30 sıralarında yaşandı. Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşayan Emre Söylemez, Adnan Menderes Üniversitesi İşletme Bölümü'nü kazanan kız kardeşi Minel Söylemez'i (19) üniversiteye kayıt ettirmek için otomobille Aydın'a doğru yola çıktı.

LPG PATLADI

Emre Söylemez'in yanı sıra annesi Fatma (47), babası Hüseyin (53), kız kardeşi Minel Söylemez ile yakınları 10 yaşındaki Emir Gezici'nin bulunduğu otomobile tünel girişinde arkadan gelen Murat A.'nın (40) kullandığı kamyon çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobilin bagajında bulunan LPG tankı bomba gibi patladı.

1630207849010.jpg

Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Emre Söylemez, İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, kamyon sürücüsü Murat A., Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada, araçta bulunan Fatma, eşi Hüseyin, kızları Minel Söylemez ve ailenin yakınları 10 yaşındaki Emir Gezici hayatını kaybetti.

kamyonun-arkadan-carptigi-otomobil-alev-aldi-4-olu-2-yarali-2-1548-dhaphoto5.jpg

Öte yandan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, otomobilin tünele girmeden önce henüz belirlenemeyen nedenle durduğunu, bu sırada arkadan gelen kamyonun çarptığı aracın tünel girişine kadar sürüklenerek alev aldığını belirledi.

kamyonun-arkadan-carptigi-otomobil-alev-aldi-4-olu-2-yarali-2-1548-dhaphoto4.jpg

HAMİLE OLDUĞU İÇİN YOLCULUĞA ÇIKMADI

Kazada yaralanan sürücü Emre Söylemez ile kamyon şoförü Murat A.'nın hastanede tedavileri sürüyor. Emre Söylemez'in eşinin hamile olması nedeniyle yolculuğa çıkmadığı, 40 gün sonra doğum yapacağı öğrenildi.

kamyonun-arkadan-carptigi-otomobil-alev-aldi-4-olu-2-yarali-2-1548-dhaphoto1.jpg

“ÖLÜRSEK BERABER ÖLELİM” DEMİŞLERDİ

Bu arada, Çetinkaya çiftinin birbirini çok sevdiğini ve kardeşi Hüseyin Çetinkaya ve yakın çevrelerine "Ölürsek beraber ölelim, biz birbirimizden ayrı yaşayamayız" diye söyledikleri belirtildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar