Kadir Şeker'in kurtardığı Ayşe Dırla'nın bıçaklı kavgaya karıştığı öğrenildi!

Kadir Şeker'in kurtardığı Ayşe Dırla'nın bıçaklı kavgaya karıştığı öğrenildi!
Konya'da tutuklanan Kadir Şeker'in Sevgilisi Özgür Duran'ın elinde kurtardığı Ayşe Dırla'nın eroinle yakalanıp tutuklanmasının ardından yeni bir vukuatı ortaya çıktı.

Konya'da evine gitmek için kütüphaneden çıkan Kadir Şeker, Özgür Duran'ın sevgilisi Ayşe Dırla'yı dövdüğü gerekçesiyle olaya müdahale etmek istedi. Şeker çıkan arbede sonucunda Duran'ı bıçaklayarak ölmesine sebep oldu. Olay sonrası tutuklanan Şeker, de 12,5 yıl hapis cezası aldı.

kadir-sekerin-kurtardigi-kadin-eroinle-yakalanip-tutuklanmadan-once-bicakli-kavgaya-karismis-7937-dhaphoto1.jpg
 

ÖNCE EROİN SONRA BIÇAKLI KAVGA


Kadir Şeker'in kurtardığı Ayşe Dırla ve dini nikahla birlikte olduğu Murat Hanlı, 29 Ekim'de yanlarında 900 gram eroinle yakalanmaları sonucu mahkemece tutuklandı.  Eroinle yakalamdan 4 gün önce de merkez Karatay ilçesi Doğuş Mahallesi'nde kavgaya karıştığı ortaya çıktı. Hanlı'nın kardeşi Ş.D.'nin,   aralarında husumet olan Muhammed Delibaş (31), Eyüp Delibaş (20) ve Fatih Delibaş (18) ile kavga ettiği, bu sırada Fatih Delibaş'ı bıçakladığı belirlendi. Olaydan sonra gözaltına alınan Ş.D.'nin, ifadesinde, kavga sırasında ağabeyi Murat Hanlı ve Ayşe Dırla'nın da bulunduğunu söylediği öğrenildi. Ş.D., savcılıktaki ifadesinin ardından adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken, soruşturma sürüyor. 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar