Kadir İnanır'dan hastaneden ilk poz

Kadir İnanır'dan hastaneden ilk poz
Ünlü sanatçı Kadir İnanır geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyat edildikten sonra alındığı yoğun bakım ünitesinden çıktı.

Hastaneden ilk poz

Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural da sosyal medya hesabından açıklama yapıp, "Zihin ve beden fonksiyonları bütünüyle sağlıklıdır. Doğal olarak bu zorlu sürecin yorgunluğu devam etmektedir. Ancak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin elbette başta doktorları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının emeği, özeni ve sevgisiyle bu süreci de hızla olumluya dönüştürmektedir" dedi.

HASTANE ODASINDAN İLK POZ

Dostları tarafından ziyaret edilmesine kısıtlı da olsa izin verilen Kadir İnanır, hastane odasından ilk fotoğrafını paylaştı. İşte o fotoğraf:

 

gazeteemek-262951117-264139568920299-7980579601622328975-n.jpg

 

KADİR İNANIR'A NE OLMUŞTU?

Kadir İnanır, 20 Kasım'da Muğla'nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanınca ambulansla Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi.

Acil serviste yapılan tahlil ve tetkikleri sonucu İnanır, beyin damarında pıhtı atması tespit edilip, yoğun bakıma alındı. Bir süre yoğun bakımda tutulan ve bilinci yerinde olan İnanır, daha sonra nöroloji servisinde özel odaya alındı.

Kendisi için oluşturulan ve alanlarında uzman olan 6 kişilik doktor ekibi, İnanır'ın anbean tetkiklerini ve kontrollerini yaptı. Doktorlar, sürekli takip ettikleri İnanır'ın 21 Kasım'da aniden gelişen beyin kanaması geçirdiğini tespit edip, ameliyata aldı.

Başarılı geçen ameliyat sonrası Kadir İnanır, yoğun bakıma alındı. Uyutulan İnanır, 22 Kasım'da ise uyandırıldı. Bilinci yerinde olan ve solunum cihazından ayrılan İnanır, tedbir amacıyla bir süre daha yoğun bakımda tutuldu. Gün geçtikçe sağlık durumu daha da iyi olan Kadir İnanır'dan sevindiren haber geldi. İnanır, yoğun bakımdan çıkarılarak, nöroloji servisindeki özel odaya alındı. İnanır'ın geçirdiği ağır ameliyat nedeniyle yakın takibinin odasında da devam edeceği bildirildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar