Kadın yolcuya bıçakla saldırdı! Kadıköy metrosunda dehşet

Kadın yolcuya bıçakla saldırdı! Kadıköy metrosunda dehşet
Kadıköy-Tavşantepe seferini gerçekleştiren metroda bir şahıs, tartıştığı kadına bıçak çekerek hakaretler savurdu. Kadın yolcuyu bıçakla tehdit eden saldırgan yakalandı.

Kadına yönelik şiddet görüntülerinin bir yenisi bu akşam İstanbul'da, Kadıköy-Tavşantepe Metro'nda gerçekleşti.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, Bostancı durağında elinde kasap bıçağı olan bir saldırgan, ağız dolusu küfürlerle kadınlara saldırdı.

Saat 19.00'da gerçekleştiği belirtilen olayda, bir kadını yüzünü kesmekle tehdit eden saldırgan küfürler savurarak elindeki bıçakla metrodan inerek uzaklaştı.

Saldırganın kasap bıçağını güvenlikten nasıl geçirdiği ise sosyal medyada en çok sorulan sorular arasında yer aldı. 

Emniyet'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"24.11.2021 günü Kadıköy-Tavşantepe metro içerisinde bir erkek şahsın, bir kadın şahsı bıçakla tehdit ederek hakaretlerde bulunduğu görülmüştür. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şahsı yakalamak için detaylı bir çalışma başlatılmıştır. Yapılan araştırmalarda, görüntüyü paylaşan şahsın mağdur şahıs olmadığı paylaşım yapan kişinin alıntı yaparak paylaştığı tespit edilmiştir. Çevrede yapılan çalışmalar sonucu görüntülerdeki şahsın E.Y.(32) olduğu tespit edilmiştir. Yapılan çalışma sonucu şahıs 02:30 sıralarında yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahsın yapılan incelemesinde (20) adet suç kaydının olduğu anlaşılmıştır. Yakalanan şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar