Kadıköy'de taksiyle motosikletli kafa kafaya böyle çarpıştı

Kadıköy'de taksiyle motosikletli kafa kafaya böyle çarpıştı
Kadıköy'de taksiyle motosiklet kafaya kafaya çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. 

Feci kaza! Kafaya kafaya çarpıştılar!

Kadıköy Erenköy Mahallesi'nde saat 22.00 sıralarında feci kaza meydana geldi. 34 THZ 99 plakalı taksi ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü savruldu. 

kadikoyde-taksiyle-motosikletli-kafa-kafaya-boyle-carpisti-3735-dhaphoto2.jpg

Kazayı görenler polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıkları yaralıyı, hastaneye kaldırdı. Vücudunda kırıklar olduğu öğrenilen motosikletlinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Kazaya karışan taksi şoförü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.  Kaza anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde taksiyle motosikletin kafa kafaya çarpışması ve motosikletlinin düşmesi yer aldı.

kadikoyde-taksiyle-motosikletli-kafa-kafaya-boyle-carpisti-3735-dhaphoto3.jpg

"ÇİFT YÖNLÜ BİT YOL DEĞİL"

Kazayla ilgili konuşan Mustafa Bilgeç, "Burası çift yönlü bir yol. Yollar da boş olunca biraz hızlı devam ediyor. Motor da büyük ihtimalle malzeme yetiştirmek için hızlıydı. Orada kafa kafaya çarpışıyorlar. Motorcunun durumu biraz ağırmış. Buranın tek suçu şu sol tarafa arabaların park etmesi, o arabaların park etmesi buradaki gelişi gidişi engelliyor." diye konuştu.
 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar