Kadıköy'de A Spor'a büyük şok

Kadıköy'de A Spor'a büyük şok
Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynayacağı maç önce sinde Fenerbahçeli taraftarlar A Spor muhabirine tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig 11. hafta mücadelesinde bu akşam Fenerbahçe evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.

Maç öncesi sarı-lacivertli taraftarlar, stadyum çevresinde takımlarına destek olmak için bir araya geldiler. Maç ve stadyum çevresindeki havayı izleyicileriyle buluşturmak üzere görev yapan A Spor muhabiri, Fenerbahçeli taraftarlardan tepki gördü.

Stadyum içerisinde yayın yapan Göktuğhan Argın'a sarı-lacivertliler ''Fenerbahçe düşmanısınız, Ali Koç'u yedirmeyiz, A Spor dışarı'' tezahüratları eşliğinde tepki gösterdi.

ALİ KOÇ SEBEBİYLE BOYKOT

Fenerbahçe taraftarları A Spor'da görev alan yorumcuların, takımlarını hedef aldığını iddia ederek sosyal medya üzerinden boykot çağrısında bulunmuşlardı. Muhabir ve kameramanın stadyumda tepki görmesine sebep olarak ise bu durum gösteriliyor. 

MUHABİRDEN AÇIKLAMA

Protestoların hedefinde yer alan A Spor muhabiri Göktuğhan Argın Twitter hesabından olaya ilişkin, ''Fenerbahçe taraftarı ben ve ekibimize kesinlikle fiziki hiç bir müdahalede bulunmamıştır. Demokratik bir şekilde küfürsüz protestolarını yaparak bulunduğumuz yerden ayrılmışlardır. ”Stadı terkettiler” haberleri asılsızdır. Maç sona erene kadar Stadyumda görevimizin başındayız. Teşekkürler'' ifadelerini kullandı.

goktug.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar