Kabine toplanıyor: Gündemde kredi ve kredi kartı borçluları için yeni düzenleme var

Kabine toplanıyor:  Gündemde kredi ve kredi kartı borçluları için yeni düzenleme var
Ekonomik durumları nedeniyle kredi ve kredi kartı borçlarına saplanan vatandaşlar için yeni bir düzenleme geleceği öğrenildi. Kabine Toplantısı'nda gündeme gelmesi beklenen büyük borç düzenlemesi için ise masada üç formül bulunuyor.

KREDİ VE KREDİ KARTI BORCU OLANLAR İÇİN KRİTİK GÜN!

Türkiye''de yaşanan ekonomik kriz, pek çok vatandaşı kredi ve kredi kartı kullanmaya yöneltti. Aldıkları kredilerin geri ödemesini yapmakta zorlanan vatandaşlarının durumu ise yapılacak Kabine Toplantısı''nda gündeme gelecek.

Alınan bilgilere göre takibe düşen kredi ve kredi kartı borçları için masada üç formül yer alırken, alınan kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

TOPLANTI BUGÜN

Gözler bugün yapılması beklenen kritik Kabine toplantısına çevrildi. Tahıl koridoru, terörle mücadele, ekonomideki son durum ve yapılacak yeni düzenlemelerin ele alınacağı kritik toplantıda dar gelirli vatandaşlar için Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Adalet Bakanlıklarının bir araya gelerek yürüttükleri çalışmanın son durumu masada olacak.

İŞTE MASADAKİ FORMÜLLER

Yapılması beklenen yeni düzenlemenin milyonlarca borç sahibi etkilemesi beklenirken, alınacak karara ilişkin çeşitli formüller ortaya atıldı.

Takibe düşen kart borcu için ise 3 formül öne çıkıyor

1- Borç öteleme,

2- Borç yapılandırma

3- Takip süresini uzatma

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar