Juventus, Merih Demiral'ı bırakmak istemiyor

Juventus, Merih Demiral'ı bırakmak istemiyor
İtalyan devi Juventus, milli yıldızımızın Merih Demiral'ın takımdan ayrılmasına sıcak bakılmadığını bildirdi.

İtalya'nın Juventus takımında forma giyen milli yıldızımı Merih Demiral ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Buna göre yıldız futbolcu, takımının Roma maçında çıktığı bir hava topu sonucunda yere sert şekilde düşmüş ve ayağından sakatlanmıştı. 

Sakatlandığı tarih olan 12 Ocak'tan bu yana formasından uzak olan Merih Demiral'ın Juventus'tan gönderileceği şeklindeki iddialara yalanlama geldi. 

"NE KİRALIK, NE DE BONSERVİSLE" 

Merih sakatlık sürecinde olmasına rağmen gelecek sezonun planlarını yapan AC Milan, Roma ve Sevilla gibi kulüpler, Juventus ile transfer için masaya oturdu. Bu sezon başında Leicester City ve Atletico Madrid'den gelen transfer tekliflerini reddeden Juventus Yönetimi, benzer stratejiyi AC Milan, Roma ve Sevilla ile gelecek sezon için yapılan transfer görüşmelerinde de izledi ve "Merih Demiral'ı kiralık göndermeyeceğiz, bonservisi ile de satmyacağız" cevabını verdi.

MERİH GİTME TARAFTARI 

Juventus ile olan sözleşmesi 2024 Haziran ayına kadar devam eden Merih Demiral da kariyerine Torino'da devam etmek istiyor. Eskisinden çok daha güçlü bir şekilde Juventus'a döneceğini ifade eden Merih Demiral, "Kısa bir süre içerisinde dönmek için çalışıyorum, çaba sarfediyorum. Kulübüm tüm imkanları ile benimle yakından ilgileniyor ve onlara minettarım" dedi.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar