Jülide Ateş'ten Pınar Altuğ'u çok kızdıran soru

Jülide Ateş'ten Pınar Altuğ'u çok kızdıran soru
Jülide Ateş'in bu haftaki konuğu oyuncu Pınar Altuğ oldu. Ateş'in sorduğu “Pınar Altuğ aldatan kadın mı?” sorusuna sinirlenen Altuğ, yanıt olarak “Sana ne” cevabını verdi. Jülide Ateş ise bu cevap karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği 40’, Jülide Ateş'in sunumuyla, Haber Global ekranlarında 3 Aralık Perşembe akşamı televizyoncu, oyuncu Pınar Altuğ’u konuk etti. Ekranların gündem yaratan programı 40’ta Pınar Altuğ Atacan, kendisine yöneltilen 40 soruyu tüm içtenliğiyle yanıtladı. Pınar Altuğu çok kızdıran bir soru soran Julide Ateş, aldığı cevap karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. İşte, Pınar Altuğ'un o soruya verdiği cevap: 

"BOŞANIRKEN NİYE SORUYORSUNUZ"

"Pınar Altuğ aldatan kadın mı?" sorusuna çok sert yanıt veren Altuğ, "Sana ne ya da kime ne? Neden böyle bir açıklama yapma ihtiyacım var? Ben ilk kocamla evlenirken ‘niye seviyorsun’ diye sordunuz mu? Boşanırken niye soruyorsunuz? Üstelik de boşanan benim! Hayatımın hiçbir döneminde beraberliklerimle ilgili çok açıklamalar yapan kadın olmadım. Evlendiğim zaman niye evlendin diye kimse sormadı, boşanırken sorma hakkı oldu. Biliyorsun bu bizim çok sevdiği bir şeydir.

"EVLENİRKEN SORULMAZ"

Evlenirken niye evleniyorsun diye sormaz ama, çocuğu ne zaman yapacaksın, o mu oldu diye sorar, bu mu diye sorar. Kaldı ki ben birinin yuvasını mı bozmuşum. Ben kendi evliliğimden vazgeçtim. Dolayısıyla bu beni ve onu ilgilendirir. Acayip olanı ise ne o, ne ben hiç açıklama yapmadık. Herkes konuştu! Konuşmaya istedikleri gibi deva edebilirler, biz ne yaşadığımızı biliyoruz. Hele üzerinden 17 sene geçmiş ve 14 senedir başka bir adamla beraberim, evliliğim var, çocuğum var, tekrar geriye dönüp bunları konuşmak gereksiz ve saçma" ifadelerini kullandı. 

İşte o görüntüler : 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar