Jennifer Lopez ve nişanlısı Alex ayrıldı

Jennifer Lopez ve nişanlısı Alex ayrıldı
Bundan beş yıl önce birlikte olmaya başlayan ve Mart 2019'da nişanlanan Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez ayrılık kararı aldı.

"Arkadaş olarak daha iyi olduğumuzu fark ettik"

Ünlü çift, ilişkilerinin bittiğini ortak bir basın açıklaması ile duyurmayı tercih ederken, Lopez'in kısa bir süre önce nişan yüzüğünün takılı olmadığı bir kareyi paylaşması akıllarda soru işaretleri bırakmıştı. Lopez ve Rodriguez'in ayrılacağı konusundaki iddialar ilk olarak Mart ayında dillendirilmiş ancak çift bu iddiaları yalanlamıştı.

"ARKADAŞ OLARAK DAHA İYİYİZ"

Ayrılık haberlerinin yalanlanmasının üzerinden kısa bir süre sonra çift ortak bir bildiri yayınladı ve ayrılık kararı aldığını duyurdu. İşte Jennifer Lopez ve nişanlısının basın açıklaması:

“Arkadaş olarak daha iyi olduğumuzu fark ettik ve ayrılığımız sonrasında da öyle kalmayı planlıyoruz. Ortak iş ve projelerimizde birlikte çalışmaya ve birbirimize destek olmaya devam edeceğiz. Birbirimiz ve çocuklar için en iyisini diliyoruz. Onlara duyduğumuz saygının dışında, söyleyebileceğimiz tek şey, nazik sözler ve destek gönderen herkese teşekkür etmek..."


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar