Jennifer Lopez: Mutluluk gözyaşlarıyla ağlıyorum

Jennifer Lopez: Mutluluk gözyaşlarıyla ağlıyorum
Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Joe Biden'ın başkan seçilmesini gözyaşları içinde kutladı.

Jennifer Lopez: Mutluluk gözyaşlarıyla ağlıyorum

Joe Biden'ın ABD'nin 46'ncı başkanı olması magazin dünyasında da ses getirdi. Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Biden'ın başkan seçilmesini Instragram'dan kutladı. 

Biden başkanlığı ile ilgili düşüncelerini paylaşan Lopez, bu sırada gözyaşlarını tutamadı. Karar'da yer alan habere göre, gözyaşlarına boğulan Lopez "Çok mutluyum. Bu sabah, herkesin daha iyi ve birleşmiş bir ülkeye doğru gittiğimizi söylediğini duymak. Mutluluk gözyaşlarıyla ağlıyorum. Umarım, hepimiz birleşebilir, birbirimizi sevebiliriz. Bu yeni bir gün. Bu yaraları sarma zamanı. Biz Amerika Birleşik Devleti'yiz, dünyanın en harika ülkesi. Bugün inanılmaz bir gün..." ifadelerini kullandı.

fghfgh-003.jpg

Tüm dünyanın kilitlendiği başkanlık seçimlerinde sona gelindi, resmi olmayan sonuçlara göre Demokrat aday Joe Biden seçimi garantiledi. Trump ile ABD'de kutuplaştırıcı dönemin kapandığı iddia edilirken, Biden ile birlikte Beyaz Saray'da ilkler yaşanacak.

gyhukiyu.jpg

Rekor katılım ile gerçekleşen 59'uncu başkanlık seçimlerinde oyların tamamına yakını sayılırken, şu ana kadar gelen sonuçlara göre, Demokrat aday Joe Biden ülke genelinde yaklaşık 74 milyon 873 bin seçmenin oyunu aldı. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar