Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez'den ayrılık kararı!

Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez'den ayrılık kararı!
Son olarak erken Sevgililer Günü kutlamasında birlikte görüntülenen şarkıcı Jennifer Lopez ve eski beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez ayrılma kararı aldı. Şarkıcı Jennifer Lopez ve eski beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez bir kez daha ayrılık iddialarıyla gündemde. Çiftin ayrıldığıyla ilgili haberler Page Six ve New York Post gibi ABD merkezli haber sitelerinde de yer aldı.

Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez'den ayrılık kararı!

Sevgililer Günü kutlamasında birlikte görüntülenen şarkıcı Jennifer Lopez ve eski beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez ayrılma kararı aldı. Pandemi yüzünden düğünlerini erteleme kararı alan Lopez ve Rodriguez’in üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu. Rodriguez’in Southern Charm adlı TV programıyla tanınan Madison LeCroy ile Lopez’i aldattığı iddiaları ortaya atıldı ancak daha sonra yalanlandı. Geçtiğmiz aylarda Rodriguez, eski eşinin babası tarafından seri dolandırıcılıkla suçlandı.

NTV’nin US Weekly’den aktardığına göre, Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez’in ayrılacağına dair işaretler uzun zamandır kendini gösteriyordu. Çiftin; birbirleriyle en son 1 Mart’ta görüştüklerini ileri sürdü dergi. JLo ile Rodriguez son olarak geçtiğimiz şubat ayında gittikleri Dominik Cumhuriyeti’nde birlikte görüldü, ondan sonra da sosyal medya dahil onları birlikte gören olmadı.

ÇİFTTEN AÇIKLAMA GELMEDİ

Çift, Lopez’in Marc Anthony ile evliliğinden dünyaya gelen ikizleri ile Rodriguez’in eski eşinden olan kızlarıyla birlikte yaşıyordu. Bu ayrılık haberiyle ilgili olarak Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez cephesinden henüz bir açıklama gelmedi. Bu ayrılığın temelinde çiftin uzun süredir yaşadığı bazı sorunlar olduğu ancak Madison LeCroy ile Alex Rodriguez’e ilişkin ortaya atılan iddiaların da son noktayı koyduğu ileri sürüldü. Lopez, online olarak konuk olduğu bir sohbet programında evlilik ile ilgili olarak şaşırtan sözler söylemişti. Önceki yıl haziran ayında evlenme planları yapan, hatta düğün mekanı bile bakan ama korona virüs pandemisi nedeniyle töreni erteleyen Lopez ile Rodriguez bu konuda beklenmedik bir karar verdi. O andan sonra da Jennifer Lopez, evlilik konusunda hep ağzı sıkı davrandı. Fakat katıldığı bir radyo programında konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

"BUNUN BİZİM İÇİN ANLAMI NE"

Andy Cohen’in sunduğu programa konuk olan 51 yaşındaki Jennifer Lopez, nişanlısı 45 yaşındaki Alex Rodriguez ile birlikte nikahsız yaşamayı tasarladıklarını belirtti. Bu açıklamaları da akıllara 1983’ten bu yana birlikte olan ama hiç evlenmeyen Goldie Hawn ile Kurt Russell’ı örnek gösterdi. Lopez, Cohen’in evlilik ile ilgili sorusunu yanıtlarken “Evet, doğal olarak bu konuyu da konuşuyoruz. Bizim yaşımızda, yani demek istiyorum ki ikimiz de daha önce evlendik. Evlenmeli miyiz, evlenmemeli miyiz? Bunun bizim için anlamı ne?”

GEÇTİĞİMİZ HAZİRAN AYINDA EVLENMEYİ PLANLIYORLARDI

Jennifer Lopez, nişanlısı Alex Rodriguez ile birlikte geçtiğimiz haziran ayında evlenmeyi planladıklarını ancak salgın yüzünden planlarını iptal ettiklerini belirterek “Bu gerçekten üzücü” diye konuştu. Jennifer Lopez, ilk evliliğini 1997 ile 1998 arasında Ojani Noa ile yaptı. Ardından 2001 ile 2003 arasında Cris Judd ile hayatını birleştirdi. Son evliliğini de 2004 ile 2014 arasında Marc Anthony ile evlendi. İkiz çocukları olan çiftin evliliği uzun süreli olmadı. Lopez’in nişanlısı Alex Rodriguez aralarında Madonna ve Cameron Diaz’ın da bulunduğu ünlü kadınlarla yaşadığı ilişkiler ile gündeme geldi. Cynthia Scurtis ile 2002’de yaptığı evlilik 2008’de sona erdi. Rodriguez’in bu evlilikten iki kızı bulunuyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar