Japonya'da ilginç olay Fenomen kadın motorcu erkek çıktı

Japonya'da ilginç olay Fenomen kadın motorcu erkek çıktı
Japonya'da viral olan kadın motorcunun 50 yaşındaki bir adam olduğu ortaya çıktı. 'Sahte fenomen', "İnternette ünlü olmak için yaptım" dedi.

Fenomen kadın motorcu bakın kim çıktı

Japonya’da viral kadın motorcunun 50 yaşındaki bir erkek olduğu ortaya çıktı. Twitter’da @azusagakuyuki adlı kullanıcı, yarış motosikletiyle verdiği pozlarla 20 bini aşkın takipçiye ulaşmıştı.

Viral olmasına rağmen motorcunun kimliği hâlâ gizemini koruyordu. Ancak 11 Şubat’ta motorcunun paylaştığı fotoğraftaki bir detay dikkat çekti. Motosikletin arkadan çekildiği fotoğraf iyice yakınlaştırıldığında, aracın aynasında fotoğrafı çeken kişinin yansıması görünüyordu ve bu kişi orta yaşlı bir erkekti.

dsd.jpg

Milliyet'te yer alan habere göre; Japonya’daki bir magazin programı olayın peşini bırakmadı. Program sunucusu, canlı yayında sürücüyü takip ederek yanına yaklaşıp kaskını çıkarmasını istedi. Sürücünün kaskını çıkarmasıyla programdaki herkes şaşkına döndü. Adının Zonggu olduğu öğrenilen motorcu, FaceApp adlı fotoğraf düzenleme ve yüz değiştirme programı kullandığını söyledi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar