Japonya'da bir kadın korona aşısı olduktan sonra hayatını kaybetti

Japonya'da bir kadın korona aşısı olduktan sonra hayatını kaybetti
60’lı yaşlarda olduğu belirtilen Japonyalı bir kadının Pfizer/BioNTech tarafından koronaya karşı geliştirilen aşıyı olduktan sonra hayatını kaybetti. Japonya Sağlık Bakanlığı, ölümün aşıyla ilgisi olup olmadığını tespit etmek için inceleme başlattı.

Korona virüs aşısı olduktan sonra hayatını kaybetti

DHA’da yer alan habere göre, Japonya’da 60’lı yaşlarda olduğu belirtilen bir kadının, Pfizer/BioNTech tarafından geliştirilen korona virüs aşısını olduktan sonra hayatını kaybettiği açıklandı. Japonya Sağlık Bakanlığı, ölümün aşıyla ilgisi olup olmadığını tespit etmek için inceleme başlattı.

BAKANLIK İNCELEME BAŞLATTI 

26 Şubat’ta aşının ilk dozunu aldığı belirtilen ismi açıklanmayan Japonyalı kadının Pfizer/BioNTech tarafından geliştirilirken aşıyı olduktan sonra hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı. İlk belirlemelere göre kadının, ‘Subaraknoid kanama’ (bir inme şekli) nedeniyle öldüğü aktarıldı. Öte yandan Japonya Sağlık Bakanlığı, söz konusu ölümün ardından inceleme başlattı.    

ABD'DE DOKTOR ÖLMÜŞTÜ    

ABD’li ilaç şirketi Pfizer-BioNTech tarafından geliştirilen aşının sağlık görevlilerine yapıldığı ülkede, aşı olan Gregory Michael adlı doktor aşıdan 2 hafta sonra hayatını kaybetmişti.  


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar