İzmit'ten Elazığ'a yardım eli

İzmit'ten Elazığ'a yardım eli
İzmit Belediyesi, Elazığ'da meydana gelen depremin ardından harekete geçerek, yardım kampanyası başlatı

İzmit'ten Elazığ'a yardım

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından, Türkiye'nin dört bir yanındaki vatandaşlar Elazığ'a yardım göndermeye devam ediyor. O ilerden biri de Kocaeli oldu. İzmit Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında, 2 gün boyunca halktan toplanan gıda malzemesi, giyim eşyası, battaniye, çocuk bezi gibi ürünler, Elazığ'daki depremzedelere gönderilecek.

"KIŞLIK EŞYALAR LAZIM DENDİ"

Başlatılan yardım kampanyasına kısa sürede çok büyük destek olduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, şunları söyledi:  "Çok duyarlı vatandaşlarımız, gönülden destek vermek isteyen insanlarımız. O kadar yoğun mesajlar aldık ki sonrasında bu kampanyayı başlattık. Gerçek ihtiyaçları tespit edebilmek için deprem bölgesindeki arkadaşlarımızdan destek aldık ve kaymakamla görüştük. Bize daha çok kışlık ürünlerin ihtiyacı olduğu söylendi. Biz de ona dayalı olarak bir kampanya başlattık. Bugün ve yarın akşam geç saatlere kadar burada çalışacağız ve yardımlar almaya devam edeceğiz, sonrasında da TIR'ımız hazır ve göndereceğiz. Elimizdeki geldiği kadarıyla orada kış koşullarında insanlarımız üşümesinler, diye hayatlarını, kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı devam ettireceğiz." 

KOLİDEN ÇIKAN MESAJ DUYGULANDIRDI 

Elazığ'daki deprem bölgesine gönderilmek üzere toplanan yardım kolilerinin üzerine yazılan not ise okuyanları duygulandırdı. Acar ailesinin, notta 'Yıkanmış ve ütülü bebek, çocuk ve yetişkin kıyafeti vardır. Depremi en ağır şekilde yaşayan insanlar olarak yanınızdayız. Acınız, acımız. Geçmiş oIsun' yazdığı görüldü. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar